tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νάουσα: 4ημερο φεστιβάλ κολύμβησης και συνέδριο στα πλαίσια του Erasmus Sport

Στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ για τον Αθλητισμό το έργο με τίτλο “Motivate Children from below EU average GDP countries to love swimming” (SWIMwin), με αριθμό έγκρισης της Ευρωπαϊκής επιτροπής °579755-EPP-1-2016-1-EL-SPO-SSCP επιλέχθηκε από 350 προτάσεις σε όλη την Ευρώπη για τον Όμιλο Κολύμβησης Νάουσα. Αποτελεί το πρώτο πρόγραμμα που επιλέχθηκε στην χώρα για κολυμβητική ομάδα. Το πρόγραμμα αφορά στην προαγωγή του αθλήματος της κολύμβησης και στην ανταλλαγή καλών πρακτικών, μεθόδων και τεχνικών μεταξύ έμπειρων προπονητών διεθνούς κύρους, των χωρών της σύμπραξης.

Συγκεκριμένα μια από τις δράσεις του προγράμματος αφορά στο 4ημερο φεστιβάλ κολύμβησης για παιδιά 8-12 ετών με την συμμετοχή των 3 χωρών-εταίρων, Ελλάδα, Βουλγαρία και Ρουμανία. Το 4ημερο πρόγραμμα συνοπτικά αφορά σε:

• Ημερίδα με θέμα «Παροχή κινήτρων στα παιδιά να αγαπήσουν την κολύμβσηση», η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 19/05/2018 και ώρα 17.30 στο χώρο της Βέλτανς στην πόλη της Νάουσας, Ημαθίας.

• Την ημερίδα θα πλαισιώσουν πέραν των άλλων ολυμπιονίκες από τις χώρες εταίρους όπως η ANCA PĂTRĂȘCOIU (Bronz medal in 1984 Los Angeles Olympic Games) από την Ρουμανία, η ΤΑΝΥΑ BOGOMILOVA (Gold medal in 1988 Seoul Olympic Games) από την Βουλγαρία και ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ (1ο Παγκόσμιο σχολικό και 2η και 3η θέση στο Πανευρωπαϊκό Νέων το 2016, σήμερα με υποτροφια σε Πανεπιστήμιο της Αμερικής).

• Παράλληλα στις 19-20/05/2018 το πρωί στο Δημοτικό κολυμβητήριο Νάουσας θα διεξαχθούν φιλικοί αγώνες με την συμμετοχή αθλητών και από τις τρεις χώρες εταίρους με την παρουσία και συμμετοχή των ολυμπιονικών.

• Πρώην μέλη των αντίστοιχων κολυμβητικών ομοσπονδιών της Ρουμανίας και Βουγλαρίας θα παραβρεθούν.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69