tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Κ.Α. «ΝΑΟΥΣΑ» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Π-Ε-Κ-Ν στη Πάτρα!

Με τη λήξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Π-Ε-Κ-Ν που διεξήχθη στη πόλη της Πάτρας, η αγωνιστική σεζόν έφτασε στο τέλος της και για τις 5 Κορασίδες της Κ.Α. «ΝΑΟΥΣΑ». Στους αγώνες, το επίπεδο των οποίων ήταν υψηλό, με πολλά νέα πανελλήνια ρεκόρ και συμμετοχή περισσότερων από 1000 αθλητές, η Κ.Α.Ν. έλαβε μέρος με 5 αθλήτριες.

Οι 5 κορασίδες που έλαβαν μέρος ήταν οι: Πλουμπίδου Ανθή- 3 νέα ατομικά ρεκόρ στα 50-100-200 ύπτιο, Ταχυδρομίδου Δέσποινα: - 3 νέα φετινά ατομικά ρεκόρ στα 100-200 πετ & 400 Μ.Α., 2 ρεκόρ ομάδας και όριο Οπεν στα 200μ πεταλούδα, Γιαννακίδου Αφροδίτη- ατομικό ρεκόρ στα 50μ ύπτιο και καλή εμφάνιση στα 100 & 200 ύπτιο, Δημούλα Ευγενία- ατομικό ρεκόρ στα 200μ ελεύθερο και καλή εμφάνιση στα 400μ ελεύθερο και 200μ πεταλούδα, Λαφάρα Αφροδίτη- πολύ κοντά στα ατομικά της ρεκόρ στα 50-100 ελεύθερο και 50μ πρόσθιο.

Έτσι με τη συμπλήρωση όλων των Πρωταθλημάτων των Age group η Κολυμβητική Ακαδημία «ΝΑΟΥΣΑ» έκανε για άλλη μια φορά την υπέρβαση και βρέθηκε στη 12η θέση με 102 βαθμούς ανάμεσα σε περισσότερες από 120 ομάδες. 

kan kok

 Γνωριμία με τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας

Το Σάββατο 15/07 στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Νάουσας πραγματοποιήθηκε, με συνεργασία της Κολυμβητικής Ακαδημίας «Νάουσα», του καταστήματος BIKES BY TOLIS (BBT) και του Τμήματος Τροχαίας Νάουσας, εκδήλωση με θέμα: «Γνωριμία με τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και σωστή χρήση του ποδηλάτου μέσα στην πόλη»

Στην εκδήλωση βρέθηκαν αρκετοί μικροί ποδηλάτες - αθλητές και φίλοι της Κ.Α.Ν - με τους γονείς τους, που απόλαυσαν την βόλτα τους με τα ποδήλατα και ενημερώθηκαν για την σωστή χρήση του ποδηλάτου και την τήρηση του Κ.Ο.Κ. από την τροχαία Νάουσας, καθώς και για την προσοχή που πρέπει να δώσουν για την αγορά του σωστού ποδηλάτου ανάλογα με την ηλικία και το σωματότυπο του κάθε παιδιού από το προσωπικό του BBT (BIKES BY TOLIS ) κ. Αποστόλη Σκούταρη και Θοδωρή Μπερντέ. Στο τέλος της εκδήλωσης το κατάστημα ΒΒΤ προσέφερε έκπτωση 10% σε όλους τους μικρούς αθλητές της ακαδημίας για την αγορά καινούριου ποδηλάτου.

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69