Logo

Σε Διεθνή Κολυμβητική συνάντηση η Κολυμβητική Ακαδημία Νάουσας

kan23

Την ευκαιρία για αγωνιστικό ξεμούδιασμα πριν τον τελικό στόχο που είναι οι θερινοί αγώνες προαγωνιστικών σε 3 εβδομάδες είχαν οι 34 αθλητές – αθλήτριες του προαγωνιστικού τμήματος της Κολυμβητικής Ακαδημίας Νάουσα που έλαβαν μέρος στη Διεθνή Κολυμβητική συνάντηση «Λευκός Πύργος» στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 9-10/5.

Στους αγώνες συμμετείχαν περισσότεροι από 50 σύλλογοι και πάνω από 1100 αθλητές από πολλά μέρη της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού δίνοντας ένα υψηλό επίπεδο δυσκολίας στους αγώνες.

Η Κ.Α.Ν. συμμετείχε σαν αποστολή μόνο το Σάββατο. Οι 34 αθλητές-τριες μας αποτέλεσαν την μεγαλύτερη αποστολή του νομού Ημαθίας. Στη διοργάνωση αυτή οι κολυμβητές μας επέλεξαν μόνοι τους τα αγωνίσματά τους, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους και σε αγωνίσματα που κολυμπούσαν για πρώτη φορά, κατέκτησαν 5 μετάλλια 1 χρυσό, 2 ασημένια και 2 χάλκινα, 1 καλύτερη επίδοση για φέτος στην Ελλάδα, 28 οκτάδες και 40 νέα ατομικά ρεκόρ, ενώ όσοι ήθελαν έλαβαν μέρος και την Κυριακή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση των αγώνων ήταν άψογη αλλά και πως είχε διαφορετικούς κανονισμούς από όλους τους άλλους.

Επόμενο και τελευταίο ραντεβού στις 5-6-7 Ιουνίου στους Θερινούς Αγώνες.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb