tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Υποψήφιο προς βράβευση το "Εν Σώματι Υγιεί" Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας στο Διεθνές Συνέδριο "Equal Sport For All" - Άθληση για ΑμεΑ, του Πανεπιστημίου Πατρών

Μια ακόμα μεγάλη διάκριση για το "Εν Σώματι Υγιεί", αφού βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους οργανισμούς για το Βραβείο "Βέλτιστες Πρακτικές για την Προώθηση της Αναπηρίας στον Αθλητισμό", που θα απονεμηθεί σε ειδική τελετή, στο τέλος των εργασιών του Διεθνές Συνεδρίου "Equal Sport For All" - Άθληση για ΑμεΑ που διοργανώνει το διήμερο 9-10 Δεκεμβρίου το Πανεπιστήμιο Πατρών. 
 
Πρόκειται για ένα Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+Sport, στο οποίο το Πανεπιστήμιο Πατρών είναι συντονιστής και συμμετέχουν  ταυτόχρονα ως εταίροι και άλλα 8 Πανεπιστημιακά ιδρύματα και φορείς  από την Ευρώπη και συγκεκριμένα από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Ιταλία, την Κροατία και την Ελλάδα. Σκοπός του προγράμματος είναι να εκδοθούν για πρώτη φορά στην Ευρώπη και να αρχίσουν να εφαρμόζονται προπονητικοί οδηγοί εκγύμνασης για αυτή την κατηγορία πληθυσμού με στόχο οι οδηγοί αυτοί να είναι ένα ανοικτά προσβάσιμο δια βίου εργαλείο εκγύμνασης τόσο για τους αντίστοιχους προπονητές όσο και για  τις ειδικές αυτές ομάδες πληθυσμού. 

Η παρουσία και μόνο του Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας στους υποψήφιους προς βράβευση οργανισμούς/σωματεία, αποτελεί μια προσωπική δικαίωση του Ιδρυτή του κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρου και αποδεικνύει ακόμα μια φορά την ανοδική πορεία του Σωματείου, τη λειτουργία του σε επαγγελματικά πρότυπα και την κοινωνική του προσφορά στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμο.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69