Logo

ΑΟΡΓ: Δουγλερίδου, Καλοΐδου και πάλι στα μετάλλια

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι δύο κορασίδες αθλήτριες του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ , Ελένη Δουλκερίδου και Καλοϊδου Κωνσταντίνα στον τελευταίο αγώνα της φετινής χρονιάς, που ήταν το πανελλήνιο κύπελλο Ελλάδας. Στον αγώνα αυτό συμμετείχαν οι καλύτερες αθλήτριες του Βορρά & του Νότου.

Η Καλοϊδου Κωνσταντίνα πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στους προηγούμενους τελικούς αγώνες κατόρθωσε να προκριθεί & στα τέσσερα όργανα, πράγμα που ελάχιστες αθλήτριες το πέτυχαν πανελλαδικά. Βαθμολογήθηκε με 12,700 β. στο σχοινάκι & πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Στην μπάλα βαθμολογήθηκε με 12,450 β. & ήταν τέταρτη. Στις κορίνες πήρε 12,550 β. & ήταν έβδομη. Ήταν μέσα σε όλες τις απονομές (οκτάδες) και αυτό το πέτυχαν μόνο τρεις- τέσσερις αθλήτριες.
Η Ελένη Δουλκερίδου απέδειξε ότι οι τελικοί αγώνες του Μαΐου ήταν μία κακή παρένθεση για την αξία της, προκρίθηκε μόνο στο στεφάνι και στις κορίνες .Όμως στον συγκεκριμένο αγώνα (πανελλήνιο κύπελλο) " έβγαλε μάτια". Εξαιρετικά τέλεια εκτέλεση στο πρόγραμμα με τις κορίνες, βαθμολογήθηκε με 13,200 β. πήρε το χρυσό μετάλλιο και η βαθμολογία αυτή ήταν η δεύτερη καλύτερη όλου του αγώνα. Στο πρόγραμμα με το στεφάνι βαθμολογήθηκε με 12,900 β. και πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Οι αθλήτριες του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν οι μόνες αθλήτριες της Κ.& Β. Ελλάδας που μπήκαν μέσα στην τριάδα των μεταλλίων.

Δήλωση προέδρου, κ. Ευθύμιου Χωματά : «Η επιτυχία τους είναι μεγάλη. Συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στις προπονήτριές, τους Μαρία Σανσαρίδου, Βασιλική Δίντση & τη δασκάλα μπαλέτου Ναταλία Κνιάζεβα. Η επιτυχία και του συλλόγου μας ,στον οποίο ανήκουν, είναι επίσης μεγάλη. Τέλος, και η επιτυχία της Βέροιας μέσα από αυτά τα παιδιά είναι πολύ μεγάλη. Μήπως ωρίμασε η ιδέα να ασχοληθούν οι αρμόδιοι φορείς (Δήμος, Περιφέρεια κ.λ.π) με το άθλημα που έχει φέρει πολλές επιτυχίες και ασχολούνται πολλά κοριτσάκια ,όχι μόνο στη Βέροια, αλλά και σε όλη την Ημαθία; Μήπως έφτασε η στιγμή να γίνει το " σπίτι της Γυμναστικής" στη Βέροια, για να υπάρχουν ίσες ευκαιρίες και στις δικές μας αθλήτριες όσον αφορά τον κατάλληλο χρόνο και χώρο της προπονητικής τους προετοιμασίας;
Πιστεύω ότι αν γίνει αυτό θα δούμε θαύματα .»

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb