tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας: 14 Μετάλλια με 11 συμμετοχές στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ 2019

Από τον Σύλλογο Εν εν Σώματι Υγιεί ανακοινώθηκαν τα εξής: "Μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή παρουσία του σωματείου μας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΑμεΑ, τα οποία διοργάνωσε η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, σε μια ομολογουμένως "δύσκολη" χρονιά με πολλές ατυχίες της τελευταίας στιγμής και τραυματισμούς για τους αθλητές μας. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο "παρα πέντε" ακυρώθηκε η συμμετοχή συνολικά 6 (!) αθλητών μας (από 2 σε boccia, Επιτρ. Αντισφαίριση και Στίβο).

Παρολαυτά, οι 11 αθλητές και αθλήτριές μας που αγωνίστηκαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα 4 παραολυπιακών αθλημάτων κατάφεραν και έφεραν στο σωματείο, αλλά και στην πόλη της Βέροιας, συνολικά 14 Πανελλήνιες Νίκες και ισάριθμα μετάλλια (4 Χρυσά - 6 Ασημένια - 4 Χάλκινα), επίδοση που είναι ίδια με την περσινή, αλλά με λιγότερες συμμετοχές (2018: 14 συμμετοχές/14 μετάλλια/ 3-9-2, 2019: 11 συμμετοχές/14 μετάλλια/ 4-6-4) και αντικατοπτρίζει τη σωστή και επαγγελματική λειτουργία του σωματείου.

Αναλυτικά οι συμμετοχές και τα μετάλλια των αθλητών μας

1.Επιτραπέζια Αντισφαίριση (ParaTableTennis)

Συμμετοχές: 5
Μετάλλια: 5 (0-2-3)

2. Αντιπτέριση (ParaBadminton)

Συμμετοχές: 1
Μετάλλια: 3 (2-1-0)

3. Στίβος (ParAtletics)

Συμμετοχές: 3
Μετάλλια: 6 (2-3-1)

4. Βoccia

Συμμετοχές: 2
Μετάλλια: -

Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει στην 7η θέση που κατέκτησε ο αθλητής μας Κωνσταντίνος Πετράκης, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ParaSnowboard, στη Φινλανδία (στο συγκεκριμένο άθλημα ΔΕΝ διεξάγεται Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ελλείψει αθλητών Χειμερινών Παραολυμπιακών Αθλημάτων)".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69