tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Φανταστικό θέαμα στο κλείσιμο της χρονιάς από τον ΑΟΡΓ

Στο κατάμεστο Φιλίππειο γυμναστήριο ο ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ έκλεισε πανηγυρικά τη φετινή φανταστική χρονιά του με την επίδειξη όλων των τμημάτων του.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ευθύμιος Χωματάς καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο σύλλογο, καλωσόρισε ιδιαίτερα τα παιδιά και τους γονείς από το καινούργιο τμήμα της Ειρηνούπολης , αναφέρθηκε πολύ σύντομα στις πολύ μεγάλες φετινές επιτυχίες με 55 μετάλλια από τις αθλήτριες της Ρυθμικής Γυμναστικής & 12 κύπελλα από τις αθλήτριες των χορευτικών ομάδων του συλλόγου.

« Ήταν απίστευτες οι φετινές επιτυχίες που φέραμε στην πόλη μας. Η Ρυθμική Γυμναστική αναπτύσσεται όχι μόνο στη Βέροια , αλλά και σε όλη την Ημαθία. Τα αποτελέσματα έρχονται & μπορούν να γίνουν ακόμη καλύτερα, αν οι υπεύθυνοι αποφασίσουν να βοηθήσουν αυτό το υπέροχο ολυμπιακό άθλημα.»

Κατόπιν πήρε το λόγο η τεχνική διευθύντρια του συλλόγου, που ξεκίνησε τη Ρυθμική Γυμναστική στη Βέροια , κα. Μαρία Μυλωνά. Παρουσίαζε τα χορευτικά προγράμματα των :

Α)αναπτυξιακών τμημάτων , που εντυπωσίασαν τον κόσμο με τις ιδέες των προπονητριών & την εκτέλεση των παιδιών,

Β)των προαγωνιστικών τμημάτων που είναι ένα «σκαλοπάτι» πριν την ένταξή τους στο αγωνιστικό τμήμα,

Γ)των ομάδων χορού χιπ – χοπ , μοντέρνου & σύγχρονου, αναφέροντας τις επιτυχίες τους &

Δ)των αθλητριών της Ρυθμικής Γυμναστικής με τις προσωπικές επιτυχίες της κάθε μίας.

Συγκινητική στιγμή της εκδήλωσης, το τέλος της αγωνιστικής καριέρας της Ελισάβετ Χωματά. Η αθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής με τις περισσότερες επιτυχίες, όχι μόνο στο σύλλογό της, αλλά και στην πόλη της , που κατατάχθηκε στις τέσσερις – πέντε καλύτερες αθλήτριες της Κ & Β Ελλάδας και κάποιες χρονιές όλης της Ελλάδας , χόρεψε δύο φορές τα προγράμματα των ασημένιων φετινών μεταλλίων της, α) ένα στη Ρυθμικής Γυμναστική ( ασημένιο μετάλλιο στο πρόγραμμα με στεφάνι στους Πανελλήνιους αγώνες και β) στον αγωνιστικό χορό (σύγχρονο σόλο). Ο βεροιώτικος κόσμος την καταχειροκτρότησε και η μητέρα της, Μαρία Μυλωνά , την ευχαρίστησε για την προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια.

Η Μαρία Μυλωνά ευχαρίστησε στο τέλος της εκδήλωσης και όλες τις προπονήτριες για την υπέροχη χρονιά του συλλόγου, Μαρία Σανσαρίδου, Κυριακή Χωματά, Βασιλική Δίντση, τη δασκάλα χορού Ναταλία Κνιάζεβα και το δάσκαλο χορού χιπ – χοπ Μαρκέλο Φράγκο.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση όλων των τμημάτων, ενώ συγχρόνως οι προπονήτριες έδιναν σε κάθε παιδί από ένα δίπλωμα και ένα μετάλλιο.

Ο πρόεδρος κ. Ευθύμιος Χωματάς και η σύζυγό του τεχνική διευθύντρια κα. Μαρία Μυλωνά ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και έδωσαν ραντεβού για τα αναπτυξιακά τμήματα, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69