Logo

Με δύο νίκες και την 4η θέση τελείωσε το ομαδικό πρωτάθλημα ο Ο.Ε.Α.Β.

Στα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος Β’ Τοπικού Βόρειας Ελλάδας ο Ο.Ε.Α.Β. σημείωσε δύο νίκες απέναντι στον Φ.Ο. Καρδίτσας και τον Μακεδνό Θες/κης 4-3 και 4-1 αντίστοιχα. Παρότι και εδώ έλειπε ένας από την βασική τριάδα, ο Αποστολίδης Τάσος, λόγω κατάγματος στο χέρι, οι άλλοι δύο, ο Καραμούτης Ανδρέας και ο Χατζηιωαννίδης Δανιήλ έκαναν εκπληκτικές εμφανίσεις, κερδίζοντας σχεδόν όλα τα ματς 3-2 σετ με ανατροπή.

Την τριάδα συμπλήρωσε στο ντεμπούτο του ο Γκεκόπουλος Γιάννης. Σημειώνουμε ότι η Καρδίτσα έκανε την μοναδική της ήττα στο πρωτάθλημα από τον Ο.Ε.Α.Β. Για έναν βαθμό δεν ανέβηκε κατηγορία η ομάδα, αφού οι τρεις πρώτοι θα αγωνιστούν του χρόνου στο Α’ τοπικό Β. Ελλάδας.

Με δύο ήττες τελείωσε το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Βόρειας Ελλάδας ανδρών ο ΑΣΕΑΒ, κατακτώντας την 4η θέση.

Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 στη ΔΕΘ ο Α.Σ.Ε.Α.Β. έδωσε τους δύο τελευταίους αγώνες του πρωταθλήματος με τον Αίαντα Ευόσμου και τον Φάρο Αλεξανδρούπολης, σημειώνοντας ήττες 1-4 και 3-4 αντίστοιχα. Η ομάδα ήταν βαθμολογικά αδιάφορη. Από την σύνθεση έλειπαν δύο βασικοί παίχτες: ο Παζαρτζικλής και ο Αλμπανάκης, λόγω ασθένειας. Εκτός του βασικού Τσιαλτζούδη Βαγγέλη την τριάδα συμπλήρωσαν ο Σιδηρόπουλος Παναγιώτης και ο προπονητής Τσιαλτζούδης Γεώργιος.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb