Logo

Νίκες για τις γυναίκες και τις παγκορασίδες της Αλεξάνδρειας

Η γυναικεία ομάδα της Αλεξάνδρειας εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά φορά με την απόδοσή της. Μετά την πολύ μεγάλη νίκη μέσα στην Καστοριά, σειρά είχε η ομάδα των Γιαννιτσών να υποταχθεί στο πλούσιο ταλέντο των κοριτσιών μας. Οι αθλήτριές μας δεν άφησαν περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα. Κυριάρχησαν σε όλο τον αγώνα, ενώ αγωνίστηκαν όλα τα κορίτσια που υπήρχαν στην σύνθεση της ομάδας.

Μετά κι από αυτή την νίκη η ομάδα της πόλης μας αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος ευρισκόμενη στην τέταρτη θέση αυτού.

Τα σετ: 25-17, 25-17, 25-16

Συνθεση: Χατζοπούλου Δήμητρα, Δρίζη Ελισάβετ, Πουρλιοτοπούλου Βιβή, Μπλαχάβα Ελισάβετ, Χουτζοπούλου Κική, Χούχα Σοφία, , Γρηγοράκη Ιωάννα, Παπαδήμα Νάσια, Παύλου Πέρσα, Παύλου Μαρία, Παπαζήση Αλεξάνδρα
Προπ. :Βασιλακάκη Μαρία

Νίκη για τις παγκορασίδες

Τρίτη συνεχόμενη νίκη με 3-0 για τις μικρές της Αλεξάνδρειας. Για ακόμη μια φορά τα κορίτσια του ΓΑΣ έδειξαν το πλούσιο ταλέντο τους. Παρά την αξιόμαχη προσπάθεια της ομάδας της Σκύδρας η ομάδα της πόλης μας επικράτησε εύκολα με 3-0. Έτσι συνεχίζει να ελπίζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τέσσερις αγωνιστικές πριν την λήξη του.

Τα σετ : 25-16,25-16,25-15

Σύνθεση : Χούχα Σοφία,Παπαδήμα Νάσια, Παύλου Μαρία, Γρηγοράκη Ιωάννα, Παύλου Πέρσα, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Γρηγοράκη Ιωάννα, Παπαεμμανουήλ Έφη, Μάρτου Κατερίνα, Τρύπου Έλσα, Σαλιάρα Νικολέτα, Μαβίδου Μαρία, Μαλάμογλου Άρτεμη

Προπ. : Σταυρόπουλος Γιάννης
Βοηθ. Προπ. : Χατζοπούλου Δήμητρα

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb