Logo

Ανανιάδης και Μανωλοπούλου πρώτοι στα μάστερς

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις οι αθλητές του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣHΣ ΑΛΕΞAΝΔΡΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ Ανανιάδης και Μανωλοπούλου, καθώς στο τουρνουά των μάστερς στο οποίο αγωνίζονται οι ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ βάσει βαθμολογίας κατάφεραν να κερδίσουν όλους τους αντιπάλους τους και να κατακτήσουν επάξια την πρώτη θέση στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Α16 κ Κ12.

Οι δυο κορυφαίοι αθλητές ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό πλάνο και τις οδηγίες του προπονητή τους ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΑΤΗ ΣΤΑΥΡΟ αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό τένις!

Ο πρόεδρος Βαγγέλης Μανωλόπουλος του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ τους δυο αθλητές καθώς και όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν φέτος σε Ε1 Ε2 Ε3 και προπαιδικά πρωταθλήματα για τη συνολική τους προσπάθεια και για τις επιτυχίες τους. Ευχαριστεί επίσης όλους τους γονείς των αθλητών για την αμέριστη στήριξη καθώς και την προπονητική ομάδα Κουκουλομάτη Σταύρο και Παπαδοπούλου Κορίνα για όλα όσα προσφέρουν στους αθλητές καθώς και για την παρουσία τους σε όλους τους αγώνες.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb