tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας 'ανοίγει' το 21ο Rally ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας, με την έγκριση της ΕΠΑ, ανοίγει την αυλαία με τον 1ο αγώνα του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδας, το 21ο Rally ΦΙΛΙΠΠΟΣ στις 2 και 3 Μαΐου 2015. Ο αγώνας επιστρέφει με την μορφή ράλι έτσι όπως τον γνωρίζουν όλοι πανελλαδικά και μάλιστα φέτος, θα είναι διήμερος. Οι αγωνιζόμενοι θα οδηγήσουν στο όριο για 73,22 χιλιόμετρα στις όμορφες ειδικές διαδρομές του Νομού Ημαθίας.

Το Σάββατο 2 Μαΐου 2015 τις ώρες 11:00-14:00 θα πραγματοποιηθεί ο Τεχνικός Έλεγχος και στις 17:00 θα ξεκινήσει ο αγώνας από την Ελιά, όπου θα λάβει μέρος η Πανηγυρική Εκκίνηση. Περνώντας την αψίδα της εκκίνησης, τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν στην 1η ειδική διαδρομή του αγώνα μήκους 17,95χλμ. Τελειώνοντας την ημέρα, θα κάνουν service πριν σταθμεύσουν για την διάρκεια της νύχτας στο Parc Ferme.

Την Κυριακή 3 Μαΐου 2015 και μετά το πρωινό 10λεπτο service θα ριχτούν και παλι στη μάχη με τα χρονόμετρα. Η Κυριακή περιλαμβάνει 2 ειδικές διαδρομές. Η πρώτη έχει μήκος 16,08χλμ η οποία θα επαναληφθεί και πριν τον τερματισμό. Η "μεγάλη" ειδική διαδρομή του αγώνα μήκους 23,11χλμ. επανέρχεται μετά απο πολλά χρόνια και μετά την απαίτηση πολλών αθλητών.

Ο αγώνας αναμένεται συναρπαστικός και η Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας "βάζει τα δυνατά της" θέλοντας να δώσει σε αγωνιζόμενους και θεατές την μέγιστη απόλαυση. Εσύ θα λείπεις...;

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69