Logo

Είκοσι πληρώματα στο 23ο Ράλλυ Σπριντ Φίλιππος

Η έναρξη του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Νοτίου Ελλάδος θα γίνει στις 13-14 Μαΐου με 20 πληρώματα να συμμετέχουν στον αγώνα της Βέροιας.

Το 23ο Ράλλυ Σπριντ Φίλιππος διοργανώνεται από το Αθλητικό Σωματείο «Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας» (Λ.Α.Β.) και περιλαμβάνει 3 περάσματα από την Ειδική Διαδρομή «Κουστοχώρι» μήκους 14,1 χιλιομέτρων, διαμορφώνοντας έναν αγώνα συνολικού μήκους 42,3 αγωνιστικών χιλιομέτρων. Όσον αφορά στη σχεδίαση, σημειώνεται πως η απλή διαδρομή μεταξύ του Τερματισμού και της Αφετηρίας της διαδρομής είναι μόλις 3 χιλιόμετρα, γεγονός που διευκολύνει το έργο οργανωτών, συμμετεχόντων και θεατών.

Αναφορικά με τις συμμετοχές, το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο σε όλες τις Κατηγορίες. Οι Κατηγορίες C1 και C2, από τις οποίες προκύπτει συνήθως το πλήρωμα που επικρατεί, διαθέτουν 3 υψηλού επιπέδου συμμετοχές. Με μεγάλο ενδιαφέρον όμως αναμένεται και η μάχη της Κατηγορίας F2, στο πλαίσιο της οποίας θα αγωνιστούν 17 πληρώματα με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες της F2, 10 πληρώματα θα λάβουν μέρος στην Κατηγορία C3, ενώ η Κατηγορία C5 έχει προσελκύσει 7 ακόμη συνδυασμούς.

Οι μάχες τόσο στη Γενική όσο και στην F2 είναι εξασφαλισμένες και το θέαμα, είναι βέβαιο πως θα αποζημιώσει τους θεατές που θα βρεθούν στην Ειδική Διαδρομή «Κουστοχώρι» για να απολαύσουν αγωνιστικά περάσματα.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb