Logo

Εντός με Γιαννιτσά ο Φίλιππος, στην Άρτα η Βέροια

Με την διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι θεωρητικά θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια με τον Φίλιππο Βέροιας να υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες στην πρεμιέρα και το αυριανό παιχνίδι θα είναι μια ευκαιρία και για τις δύο έτσι ώστε να πάρουν τους πρώτους τους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα. Άλλωστε, κρίνοντας και από την περσινή χρονιά, τα παιχνίδια ανάμεσα σε Φίλιππο και Γιαννιτσά έχουν πολύ πάθος και ανταγωνισμό.

Οι γηπεδούχοι θα είναι πλήρεις για την αυριανή αναμέτρηση και στόχο έχουν να αφήσουν πίσω την κακή εμφάνιση και το κακό αποτέλεσμα με το Πανόραμα. Έχοντας και την συμπαράσταση του κόσμου τους θέλουν το θετικό αποτέλεσμα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θέλουν να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, γνωρίζοντας ότι παίζουν σε μια δύσκολη έδρα. Ο Αλέξανδρος Ταρινίδης δεν θα έχει στην διάθεσή του την Ολίνα Ανδρίτσου που δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό της.

Μιλώντας για το ματς ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Γιώργος Τσικίνας σημείωσε: «Το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε καλά για εμάς καθώς στη Θεσσαλονίκη δεν κάναμε καλή εμφάνιση και ήρθε η ήττα. Περισσότερο μας πείραξε η κακή εμφάνιση και όχι η ήττα. Την αφήνουμε πίσω, όμως και θέλουμε στην έδρα μας να βρούμε τα πατήματά μας. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Δουλέψαμε όλη την βδομάδα πάνω στον αντίπαλο και είμαστε έτοιμοι και ψυχολογικά και τακτικά. Τα Γιαννιτσά είναι υπολογίσιμος αντίπαλος και πάντα γίνονται ωραίοι αγώνες μεταξύ μας. Ευελπιστούμε ότι θα είμαστε αυτοί που θα νικήσουν».

Ο Αλέξανδρος Ταρινίδης, προπονητής Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών, τόνισε: «Προερχόμαστε από μια βαριά ήττα στην Άρτα και στόχος μας θα είναι να έχουμε μεγηαλύτερη διάρκεια στο καλό μας παιχνίδι. Πάιζουμε σε μια δύσκολη έδρα και το παιχνίδι είναι εξίσου δύσκολο. Αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και θα το θέλει πιο πολύ θα είναι ο νικητής».

Την Κυριακή η Βέροια

Το μεσημέρι της Κυριακής η Αναγέννηση Άρτας υποδέχεται τη νεοφώτιστη Βέροια 2017. Οι δύο ομάδες έχουν εκ διαμέτρου αντίθετους στόχους, με την ενισχυμένη Αναγέννηση να έχει βάλει ψηλά τον πήχη και την ομάδα της Βέροιας να στοχεύει στην καθιέρωσή της στη μεγάλη κατηγορία. Η Αναγέννηση προέρχεται από άνετη νίκη στα Γιαννιτσά επί του Μ. Αλεξάνδρου με 20-32, ενώ η Βέροια 2017 ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 21-38.

Η Γρηγορία Γκόλια, προπονήτρια Άρτας, δήλωσε: «Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα στα Γιαννιτσά και θέλουμε να διπλασιάσουμε τις νίκες μας απέναντι στην ομάδα της Βέροιας. Κάθε παιχνίδι έχει τη δυσκολία του, έτσι συμβαίνει και με αυτή την αναμέτρηση. Από την πλευρά μας πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και να κάνουμε αυτά που χρειάζεται για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Ο τεχνικός της Βέροιας Κώστας Χαραλαμπίδης υπογράμμισε: «Για εμάς είναι μία αναμέτρηση πέρα από τους στόχους μας, ωστόσο θα επιδιώξουμε να κάνουμε ένα καλό ματς, καθώς από τέτοια παιχνίδια μόνο οφέλη μπορούμε να έχουμε ως ομάδα. Ουσιαστικά για την ομάδα μας το πρωτάθλημα ξεκινά με την ερχόμενη αγωνιστική, οπότε και θα έχουμε ένα πιο βατό πρόγραμμα».

Ο τεχνικός της Βέροιας δεν υπολογίζει την Γαλανούδη για το συγκεκριμένο ματς, ενώ όπως τόνισε στο e-handball.gr εμπλοκή υπήρξε με τη μεταγραφή της Κερλίδη από τη Νέα Ιωνία και τελικά η νεαρή αθλήτρια δεν θα ενισχύσει την ομάδα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Σπίτι του Χάντμπολ 14:00, ΠΑΟΚ- ΓΑΣ Καματερού (Γράψας- Κυριακού, Μεϊμαρίδης)

Νέας Ιωνίας 18:00, ΟΦΝ Ιωνίας- ΑΕΣΧ Πυλαίας (Ζήσης- Λεφάκης, Μίγκας)

Φιλίππειο 18:00, Φίλιππος Βέροιας- Μέγας Αλέξανδρος (Πατιός- Τσιάνας, Αγγελίδης)

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Αλεξανδρούπολης 16:00, Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης- HONDA Πανόραμα (Παρασκευούδης - Ουζούνης, Χατζηγεωργίου)

ΔΑΚ Άρτας 16:00, Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας- Βέροια 2017 (Καραπάνος- Αβράμης, Νικολάου)

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb