tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

ΟΧΕ: Υποβολή αιτήσεων για αποσπάσεις

Από την ΟΧΕ ανακοινώθηκε ότι όσοι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής που υπηρετούν στο Δημόσιο, θέλουν να υποβάλλουν αίτηση για απόσπαση στην ΟΧΕ για το διδακτικό έτος 2020-2021, πρέπει να αποστείλουν το αργότερο μέχρι Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 την σχετική αίτηση στην ΟΧΕ στο fax: 210-8225776 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Ομοσπονδία θα προβεί στην αξιολόγηση όσων έχουν καταθέσει αιτήσεις απόσπασης και θα υποβάλλει τον σχετικό πίνακα στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Πέραν του κωλύματος της ανάθεσης καθηκόντων Ομοσπονδιακών προπονητών και τεχνικών συμβούλων σε καθηγητές Φ.Α. κλάδου Π.Ε. 11 που υπηρετούν στο Δημόσιο με ταυτόχρονη απασχόληση σε Αθλητική Ανώνυμη Εταιρεία, δεν επιτρέπεται επίσης η ανάθεση καθηκόντων Ομοσπονδιακών προπονητών και τεχνικών συμβούλων σε καθηγητές Φ.Α. που εμπίπτουν στα κωλύματα του άρθρου 3 του αθλητικού νόμου 2725/99 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει για ποινικά αδικήματα του παρόντος νόμου, ή για τα αδικήματα βίας στους αθλητικούς χώρους, ή χρήση ή διάθεση ουσιών ή μεθόδων φαρμακοδιέγερσης.

Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να κατατίθεται από τους ενδιαφερόμενους Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 ότι δεν εμπίπτουν στα προαναφερθέντα κωλύματα. 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69