tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Όταν ο Νίκος Χαρδαλιάς ήταν αντίπαλος του Φιλίππου Βέροιας

Δυο είναι τα πρόσωπα των ημερών, σχετικά με την πορεία και τα μέτρα προφύλαξης από τον κορονοϊό στην χώρα μας. Το πρώτο είναι ο λοιμοξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας και το δεύτερο είναι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. 

Όσον αφορά τον δεύτερο, τον κ. Χαρδαλιά, είναι παλιός γνώριμος της χαντμπολικής Βέροιας. Για μια διετία, όταν ήταν δήμαρχος Βύρωνα, συμμετείχε στα διοικητικά του Αθηναϊκού και εξασφάλισε πόρους για το χτίσιμο της πολύ δυνατής ομάδας που έφτασε μέχρι την κατάκτηση του ντάμπλ την σεζόν 2004-2005. Βασικός αντίπαλος του Φιλίππου εκείνη την σεζόν, κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή χωρίς διαδικασία πλέι οφ.

Την επόμενη χρονιά πάλι ο Αθηναϊκός ήταν πρωταγωνιστής αλλά έχασε το πρωτάθλημα από τον Πανελλήνιο. Μια παρεξήγηση που ανάγκασε την ΟΧΕ να μην πραγματοποιήσει το φάιναλ φορ του κυπέλλου στον Βύρωνα, εξόργησε τον κ. Χαρδαλιά ο οποίος αποσύρθηκε από το χάντμπολ και αμέσως μετά η Γενική Συνέλευση του Αθηναϊκού ανέστειλε την λειτουργία του τμήματος χάντμπολ.

Στις φωτογραφίες, ο Νίκος Χαρδαλιάς με τον προπονητή του Αθηναϊκού Γιώργου Κρανάκη, αμέσως μετά την λήξη αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας και κάτω στιγμιότυπο από την συνέντευξη τύπου.

Athinaikos Filippos 10

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69