tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι λένε τέσσερις διεθνείς για το ματς με τα Σκόπια

kranakis

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την ΠΓΔΜ το Σάββατο 7 Ιουνίου, ώρα 19:00 (ΟΤΕ TV) για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κατάρ του 2015.

Τέσσερις Έλληνες διεθνείς μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ για τα δύο παιχνίδια κόντρα στους Σκοπιανούς:

Κώστας Δεληγιάννης (δεξιός ίντερ Διομήδη Άργους): «Η προετοιμασία της ομάδας κυλάει σε πολύ καλούς ρυθμούς. Υπάρχει διάθεση από όλους. Ο στόχος μας πρέπει να είναι η πρόκριση. Είναι δύσκολος στόχος, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή. Πρέπει να δώσουμε ο καθένας μας ότι μπορεί και να δούμε τι θα βγει. Θεωρώ ότι το πιο βασικό είναι να μπούμε σοβαροί και να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Να τους σεβαστούμε, αλλά όχι να τους φοβηθούμε. Αν μπούμε δυνατά μπορούμε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας».

Γιώργος Γεωργιάδης (τερματοφύλακας Δούκα): «Είναι μια ομάδα παγκόσμιας κλάσης. Η ΠΓΔΜ έχουν πολύ ανεπτυγμένο πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια με ομάδες που πρωταγωνιστούν στα Κύπελλα Ευρώπης. Εμείς καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση για τα πλέι οφ μετά από πολλά χρόνια. Γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε το φαβορί, από κει και πέρα θα διεκδικήσουμε όποιες πιθανότητες μας αναλογούν».

Γιώργος Μαστορογιάννης (πλέι μέικερ Διομήδη Άργους): «Όσο περνούν οι μέρες και φτάνουμε κοντά στο παιχνίδι είναι φυσιολογικό η συγκέντρωση να είναι ακόμα μεγαλύτερη. Πλέον η προπόνηση γίνεται πάνω σε πιο στοχευμένα πράγματα. Προσπαθούμε να βρούμε τις αδυναμίες των Σκοπιανών και δουλεύουμε πάνω σε αυτές. Αυτό που θέλουμε είναι δύο πολύ καλές εμφανίσεις, μην γελιόμαστε η ΠΓΔΜ είναι μια πολύ καλή ομάδα και έχει ένα επιπλέον πλεονέκτημα που είναι η έδρα στο δεύτερο παιχνίδι, όπου συνήθως κρίνεται και η πρόκριση. Εμείς πρέπει τις πιθανότητες που έχουμε να τις διεκδικήσουμε».

Διονύσης Γεωργιάδης (αριστερό εξτρέμ ΑΕΚ): «Μέχρι στιγμής η προετοιμασία κυλάει πολύ καλά. Είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας και θα παίξουμε για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Η ΠΓΔΜ είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου δεν μπορείς εύκολα να ξεχωρίσεις σε ποιον τομέα πρέπει να είσαι καλύτερος. Πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί σε όλους τους τομείς και έτοιμοι 100%».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69