Logo

Ο Δημητρούλιας πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδος - Στο Συμβούλιο και ο Ντέλλας

dimitroulia

Στα πλαίσια του forum που πραγματοποίησε ο ΣΥΠΧΕ στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου ΤΟΛΟ 2 υπό τη αιγίδα του ΟΠΕΝ Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων Α'- Danaon cup, παρουσιάστηκε το Νέο Διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου που είχε προκύψει από τις αρχαιρεσίες της 24ης Ιουνίου στη Πάτρα.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας ανέλαβε νέος πρόεδρος του ΣΥΠΧΕ διαδεχόμενος τον Γιάννη Βαρελτζη ο οποίος μετά από δυο συνεχόμενες θητείες δεν έθεσε υποψηφιότητα.

Το Δ.Σ συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής :
Πρόεδρος: Δημήτρης Δημητρουλιας
Αντιπρόεδρος Α': Δημήτρης Σκαρλος
Αντιπρόεδρος Β': Βασίλης Σκανδάλης
Ταμίας : Γιάννης Πηλαλιδης
Γενικός Γραμματέας : Γιώργος Τσαγκαράκης
Ειδικός Γραμματέας : Γιώργος Βασιλειάδης
Ειδικός ταμίας : Απόστολος Ντέλλας

Ο νέος πρόεδρος αφού ευχαρίστησε τα μέλη του προηγούμενου Δ.Σ που παρευρέθηκαν, έθεσε σαν στόχο της διοίκησης να συνεχίσει με την ίδια επιτυχία το έργο του Συνδέσμου με προτεραιότητα την επικοινωνία του με τα μέλη σε ολόκληρη την χώρα, με στόχο την βελτίωση των συνθηκών εργασίας, αλλά και την επιμόρφωση τους.

Στα πλαίσια του φόρουμ που συμμετείχαν πολλοί προπονητές αναπτύχθηκαν πολλά και διαφορετικά θέματα που αφορούσαν θέματα διεξαγωγής αντίστοιχων διοργανώσεων άλλα και γενικότεροι προβληματισμοί για το παρόν και το μέλλον του αθλήματος .

Παρευρέθηκαν και τοποθετήθηκαν εκτός των άλλων ένας εκ των πρωτεργατών του αθλήματος Δημήτρης Καρράς, ο υπεύθυνος ανάπτυξης της ΕΑΠ/ΟΧΕ Παναγιώτης Ιατρουδης και ο πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Μάντζος.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb