tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο Βριληττός στηρίζει και φέτος το ΚΕΜΑΕΔ - Στο πλευρό της διοργάνωσης και ο Αντιπεριφερειάρχης

Πέρσι μετά από μία μεγάλη επικοινωνιακή καμπάνια ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» κατάφερε να ευαισθητοποιήσει χιλιάδες ανθρώπους στην Ελλάδα, ώστε να βοηθήσουν το έργο του Κέντρου Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες.

Με τα «Βραχιολάκια Αγάπης» που έβγαλε στην κυκλοφορία, συγκέντρωσε το ποσό των 5.000 ευρώ, το οποίο δόθηκε για τις ανάγκες της «Μέριμνας».
Φέτος ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» συνεχίζει το κοινωνικό του έργο και θα συνεργαστεί για 3η συνεχόμενη χρονιά με την «Μέριμνα».

Η υπεύθυνη του Κοινωνικού Τομέα της Οργανωτικής Επιτροπής «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2017» Μαρίνα Ψωμιάδου σχολίασε: «Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» έχει την ΜΕΡΙΜΝΑ στην αγκαλιά του, την στηρίζει και είναι δίπλα της. Θέλει να διαδώσει το ξεκάθαρο μήνυμά της, ότι: ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ. Ως υπεύθυνη του κοινωνικού τομέα καμαρώνω για αυτή τη συνεργασία. Εθελόντρια από μικρό κορίτσι, δεν θα μπορούσα να λείψω από αυτή την τόσο σημαντική κίνηση. Μας δίνεται η ευκαιρία να γίνουμε όλοι ένα. Να καταλάβουμε ότι η διαφορετικότητα δεν είναι μειονέκτημα. Η διαφορετικότητα δεν πρέπει να σε κάνει να ντρέπεσαι, ούτε να κρύβεσαι.

Θαυμάζω το εθελοντικό έργο ΟΛΩΝ των ανθρώπων στην ΜΕΡΙΜΝΑ. Τα χαμόγελα των παιδιών που δραστηριοποιούνται μέσα στο τουρνουά, είναι η δική μας κινητήριος δύναμη, ώστε να προσπαθούμε να προσφέρουμε αυτό που τόσο πολύ ομορφαίνει τη ζωή μας. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ζήσουμε τις ίδιες όμορφες στιγμές και να περάσουν όλα τα παιδιά ευχάριστα. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!»

Η Εθελόντρια Διευθύντρια και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Μελίνα Δαμιανίδου- Μιχαηλίδου, επεσήμανε: «Το Κέντρο Μέριμνας ΑμΕΑ Βέροιας λειτουργεί υπό την επίβλεψη του Φιλανθρωπικού μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Φίλων του ΚΕ.Μ.Α.Ε.Δ. Βέροιας. Είναι ένα φιλόξενο σπίτι, μια φωλιά, μια αγκαλιά για νέους & νέες με αναπηρία, με σκοπό την κατάρτιση τους στα εργαστήρια μας (ζωγραφικής, κατασκευών, μαγειρικής, θεραπευτικής γυμναστικής & υπολογιστών) αλλά και την εκμάθηση των βασικών κανόνων επιβιώσης (ατομική υγιεινή, σεξουαλική αγωγή, μαγείρεμα, πλύσιμο, σιδέρωμα, καθαριότητα κ.λ.π.). Σκοπός της λειτουργίας του Κέντρου είναι η ενσωμάτωση στο κοινωνικό σύνολο με αξιοπρεπή τρόπο και προοπτική για το μέλλον. Οι νέοι του Κέντρου συμμετέχουν ισότιμα σε μεγάλες πολιτιστικές και αθλητικές διοργανώσεις του τόπου μας και όχι μόνο. Μια από τις πιο σημαντικές είναι η συμμετοχή τους στο Διεθνές Τουρνουά Χάντμπολ του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» υποστηρίζοντας το κοινωνικό πρόσωπο του θεσμού. Συμμετέχουμε θέλοντας να δώσουμε ξεκάθαρο μήνυμα για το «ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΑΠΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ». Η Αναπηρία όχι μόνο δεν είναι στίγμα αλλά είναι δικαίωμα στην ζωή. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους διοργανωτές του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» που επέλεξαν να συνεργαστούν μαζί μας και να περάσουν στους νέους αθλητές μηνύματα που θα τα βρουν μπροστά τους στην πορεία της ζωής τους. Ευχόμαστε τα καλύτερα σε όλους τους συμμετέχοντες και θυμίζουμε τα λόγια του εθνικού μας ποιητή Γιώργου Σεφέρη «είτε βραδιάζει, είτε φέγγει μένει λευκό το γιασεμί».

Στηρίζει τον Βριληττό ο Αντιπεριφερειάρχης

Η αντίστροφη μέτρηση για το 5ο Διεθνές Τουρνουά Αναπτυξιακών Ηλικιών «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» έχει ήδη ξεκινήσει. Στο πλευρό της Οργανωτικής Επιτροπής τάσσεται και ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Βέροια, την «Μητρόπολη» της ελληνικής χειροσφαίρισης, να υποδέχεται για τέταρτη χρονιά το διεθνές τουρνουά ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ. Από την Παρασκευή 7 Απριλίου, έως την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου οι εθνικές ομάδες παίδων χειροσφαίρισης της Ελλάδας, της Κροατίας, της Βοσνίας- Ερζεγοβίνης, της Ρουμανίας, του Ισραήλ και της Αυστρίας, καθώς και ομάδες παμπαίδων της χώρας μας, όπως ο Φίλιππος Βέροιας, τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι., η ΧΑΝΘ, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΣΧ Πυλαίας και ο ΑΟ Προσοτσάνης, στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι, θα δώσουν το μήνυμα της συναδέλφωσης και της ευγενούς άμιλλας που εκπέμπει ο αθλητισμός, που γεννήθηκε εδώ στην χώρα μας, μέσω των Ολυμπιακών Αγώνων. Εύχομαι καλή επιτυχία, εκφράζοντας τις θερμότερες ευχές μου στην οργανωτική επιτροπή».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69