tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με εντυπωσιακές μάχες ξεκίνησε ο Βριληττός

Πολύ ωραία παιχνίδια και δυνατές μονομαχίες επεφύλασσαν τα πρώτα παιχνίδια της πρεμιέρας του 4ου Διεθνούς Τουρνουά Χάντμπολ Αναπτυξιακών Ηλικιών «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ».

Στο τουρνουά των Παίδων η Εθνική Ελλάδος επικράτησε 29-23 της Σερβίας μετά από εξαιρετική εμφάνιση, αφού βρέθηκε να προηγείται ακόμα και με +8 (16-8) στο 33’!

Στο τουρνουά των παμπαίδων ξεχώρισε η σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού Κερατσινίου με 31-24 επί της Γαλλικής Σεν Ραφαέλ με τον Νάκο να σημειώνει 12 τέρματα. Αυτοί οι δύο βαθμοί –αν και μόλις στην 1η αγωνιστική- δίνουν προβάδισμα πρόκρισης της ομάδας του Κερατσινίου στα προημιτελικά από τον 4ο όμιλο που διεξάγεται στο «ΔΑΚ Βικέλας»

ΠΙΚ ΣΕΓΚΕΝΤ - ΙΩΝΙΚΟΣ 26-21 (11-13)

Με ντέρμπι άνοιξε η αυλαία του 4ουαναπτυξιακού τουρνουά ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016 στο «Φιλίππειο» της Βέροιας. Στην πρώτη της εμφάνιση στη Βέροια, η ουγγρική Πικ Σέγκεντ πέτυχε την παρθενική νίκη της με 26-21 τον Ιωνικό Ν.Φ.. Σε ένα ματς όπου οι ανατροπές ήταν το κύριο χαρακτηριστικό. Οι Μαγυάροι κατάφεραν να πάρουν βραχεία κεφαλή στο σκορ αλλά με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου ο Ιωνικός ήταν αυτός που προηγούνταν με 13-11. Στο δεύτερο μέρος η αθηναϊκή ομάδα άνοιξε τη διαφορά και στα 4 τέρματα (20-16) αλλά κάπου εκεί η Πικ Σέγκεντ ανέβασε στροφές και με ένα επιμέρους σκορ 10-1 έφτασε στη νίκη.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ 

Σωτήρης Τοντόροβιτς (Προπονητής Ιωνικού):«Ήταν ένα παιχνίδι εμπειριών για εμάς. Η ομάδα μας είναι καινούργια και φάνηκε ότι έχουμε έλλειψη παιχνιδιών πίεσης. Για αυτό το λόγο ήρθαμε εδώ σε αυτό το τουρνουά για να αποκτήσουμε εμπειρίες για το μέλλον. Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες».

Ζόλταν Νάγκι (Προπονητής Πικ Ζέγκεντ): «Πρόκειται για ένα πολύ καλά οργανωμένο τουρνουά μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και η φιλοξενία είναι υπέροχη. Στο παιχνίδι μπήκαμε κοιμισμένοι αφού προερχόμασταν από ένα πολύ μεγάλο ταξίδι. Το μέγεθος της μπάλας ήταν μια έκπληξη, αλλά στο τέλος τον ξεπεράσαμε και καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες του αγώνα»

ΠΚ ΣΕΓΚΕΝΤ (Ζόλταν Νάγκι): Κριβοκάπιτς, Μπεσέντες 2, Ζόλντι 2, Σαλάι 2, Νάγκι 1, Νόσκα, Σότι, Χάιντου, Ντάντσικ 4, Σοος, Μιγκ 2, Τσαμάνγκο 4, Ζουχάζ 1, Κις 6, Τοτόκ 1, Κουτσέρα.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Σωτήρης Τοντόροβιτς): Σιάτρας 4, Παπαδάκης, Σαλέχ, Πασάι, Μελίσσης 5, Ζαχαρίας, Καρητινός, Κοβάνης 4, Καρράς 4, Βασιλόπουλος, Βασιλείου, Βεζύρης 3, Κοζίδης, Ρούτσιας 1.

Τα πεντάλεπτα: 5-2, 7-8, 9-11, 11-13 (ημχ.), 14-16, 15-19, 19-20, 26-21

Διαιτητές: Τόμας Κρζαν (Σλοβενία), Μάτιτς Ρόμιχ (Σλοβενία). Δίλεπτα: 0-1,7μ.: 0/1-1/1

ΠΑΡΤΙΖΑΝ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ 26-19 (11-9)

Με φιλοδοξία να συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει δημιουργήσει στις προηγούμενες τρεις συμμετοχές της, η Παρτίζαν έδειξε από τον πρώτο αγώνα της στο ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016 ότι και φέτος σκοπεύει να πρωταγωνιστήσει. Οι Σέρβοι επικράτησαν με 26-19 του Φίλιππου. Οι Βεροιώτες κατάφεραν να κοντράρουν τους Παρτιζάνους στο πρώτο 20λεπτο, αλλά στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Βελιγραδίου έχοντας τον Όγκνιεν Ρίστιτς σε πολύ καλή ημέρα (8 τέρματα) αύξησε τη διαφορά και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τους πρώτους δύο βαθμούς της στο τουρνουά.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ντούσαν Ζίφκοβιτς (Βοηθός προπονητή Παρτίζαν): «Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και ο Φίλιππος έχει μια γρήγορη ομάδα. Εμείς είχαμε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακά μας. Φέτος φιλοδοξούμε να φτάσουμε τουλάχιστον μέχρι τα ημιτελικά».

Απόστολος Ντέλλας (Προπονητής Φιλίππου): «Ήταν μια τρομερή εμπειρία για εμάς και για τα παιδιά τέτοιας ηλικίας. Παλέψαμε όσο μπορούσαμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες σχολές και ξέχωρα από το τελικό σκορ, αυτό που μετράει για εμάς είναι η εμπειρία για τη συνέχεια. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και συνεχίζουμε».

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 6-6, 9-8, 11-9 (ημχ.), 16-13, 21-16, 24-17, 26-19

ΠΑΡΤΙΖΑΝ (Ζινάν Βούκοβιτς):Τζόρτζεβιτς, Κόσοβατς, Άλεκσιτς Στογιάνοβιτς 4, Μπακάνοβιτς 7, Βούισιτς 3, Γκάσιτς Σ., Γκάσιτς Φ., Γκούντουριτς, Ισάκοβιτς, Γέσιτς, Λατίνοβιτς 1, Μιχαίλοβιτς, Πέτοβιτς, Ρίστιτς 8, Ντένιτς 3.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Απόστολος Ντέλλας): Βασιλείου, Χουδαμπέρδογλου, Νιώπας, Ελευθεριάδης, Σαράφης 9, Βογιατζής, Ζαμάνης, Πασανικολάκης, Λυκοστράτης, Τουλιόπουλος 1, Πετρομελίδης, Καρανάτσιος 3, Πελέκης, Τζωρτζίνης, Παπαγιάννης 6. 

Διαιτητές: Τόμας Κρζαν (Σλοβενία), Μάτιτς Ρόμιχ (Σλοβενία). Δίλεπτα: 3-1, 7μ.: 0/1-3/3

ΠΑΟΚ – ΚΡΟΑΣΙΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ 15-27‏ (5-16)

Αρκετά ανώτερη από τον ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε η  Κροάσια, η οποία κατάφερε να επικρατήσει με 27-15 έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Λεόν Γιούτρισα με έξι τέρματα. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά προσπάθησε σε αρκετά διαστήματα να ροκανίσει την διαφορά, παρόλα αυτά οι Κροάτες δεν τους άφησαν πολλά περιθώρια.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Νίνο Μάρκοβιτς (Προπονητής – Κροάσια Ζάγκρεμπ): «Δεν είμαι χαρούμενος γιατί μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα.  Το πρόβλημα είναι στο μυαλό των παικτών μου. Δεν σκέφτονται ότι μπορούν να πιάσουν μια κορυφαία απόδοση στο παιχνίδι. Είδαν ότι κερδίζουν και κάπως σαν να σταμάτησαν. Εγώ θέλω να παίζουν πάντα σε πιο έντονο ρυθμό».

Γιάννης Μπιζέτας (Προπονητής  - ΠΑΟΚ): «Νομίζω ότι μείναμε στο... ξενοδοχείο και δεν εμφανιστήκαμε καθόλου στον αγώνα. Πρέπει να αντιδράσουμε, θα δούμε στο επόμενο παιχνίδι τι μπορούμε να κάνουμε. Αρκετά καλύτεροι οι Κροάτες αλλά και εμείς δεν... ήμασταν στο γήπεδο».

Τα πεντάλεπτα: 0-7, 2-10, 3-14, 5-16(ημχ), 8-18, 8-23, 11-25, 15-27

ΠΑΟΚ (Ι. Μπιζέτας): Νταφούλης, Μπαμπατζανίδης, Μαλανδρής, Φριντερίσκος, Σαχίνης, Τελικώστογλου Σ. 2, Νατσιόπουλος 2, Λαμπουδής 4, Κυριακίδης 1, Σταγόνας 1, Κοντούδης, Γιορανίδης 1, Σακαλάκης, Παπαγιώτας 1, Τελικώστογλου Μ. 3, Φράγκης

ΚΡΟΑΣΙΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (Ν. Μάρκοβιτς): Τούρτσιτς, Πάντζα, Τίντορ 3, Πούριτς 1, Κλάριτς 2, Τσέρτσεκ, Τσέλιτς 1, Τρνίνιτς 2, Ντέντο, Γκρντόβιτς 1, Χανάκ 5, Λέσκοβετς 5, Γκολούζα, Μίσσονι 1, Στρκοβιτς, Γιούτρισα 6

Διαιτητές: Φωτακίδης, Κινατζίδης. Δίλεπτα: 2-2 Πέναλτι: 2/2 - 0/0

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΝΟΒΙ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ 9-32‏ (4-17)

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Νόβι Βελιγραδίου ευτύχησε να επικρατήσει στην αναμέτρηση με τον Αερωπό Έδεσσας με 32-9. Η ομάδα από την Σερβία έβαλε από νωρίς τις βάσεις (4-17 στο 20') για το νικηφόρο αποτέλεσμα, έχοντας καλή λειτουργία τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Πρώτος σκόρερ της Νόβι Βελιγραδίου ήταν ο Γιοβάνοβιτς Αντρίγια με επτά τέρματα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πιλαλίδης Ιωάννης (Προπονητής - Αερωπός Έδεσσας): «Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες, καθαρά από ότι αποδείχτηκε η Νόβι Βελιγραδίου έπαιξε καλύτερα. Ήταν  πιο έτοιμοι από εμάς και κέρδισε δίκαια. Τα παιχνίδια είναι εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος και μας ενδιαφέρει να αγωνιστούν όλα τα παιδιά και να ευχαριστηθούν αυτή την καταπληκτική διοργάνωση».

Αλεξάντερ Μάρκοβιτς (Προπονητής - Νόβι Βελιγραδίου): «Ήρθαμε από την Σερβία για αυτό το τουρνουά και μπορώ να πω, πως η Ελλάδα είναι μια πολύ όμορφη χώρα, ενώ και η διοργάνωση είναι πολύ οργανωμένη. Κάναμε το πρώτο μας παιχνίδι, πήγαμε καλά και είμαι ικανοποιημένος». 

Τα πεντάλεπτα: 2-3, 2-9, 3-12, 4-17 (ημχ), 7-21, 9-24, 9-28, 9-32

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ (Ι. Πιλαλίδης): Στομάς, Γρεκός, Γάτσης, Καλατζής, Ξενίδης, Κατσάκης, Πάσχος 1, Λιάνδης 5, Τοτίδης, Πέρρος, Μισιρλίδης 1, Πόπτσης 1, Γκέντζης, Γεργής 1, Καρακατσάνης

ΝΟΒΙ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ (Α. Μάρκοβιτς): Ζιβανοβιτς, Βάσιτς, Μιλένκοβιτς, Πίσκουλιτς 4, Ράνιν 2, Ραντοβάνοβιτς 3, Ματιγιασεβιτς 1, Μπάμπιτς 1, Μίρκοβιτς 2, Τσόσιτς 2, Τσβίγιετιτς 5, Νέσιτς 3, Γιοβανοβιτς 7, Μαρίν 1, Πάβλοβιτς, Λάκιτς 1

Διαιτητές: Φωτακίδης, Κινατζίδης Δίλεπτα: 1-1 Πέναλτι: 0/0 - 4/5

ΠΑΡΙ Σ.Ζ.- ΜΑΚΑΜΠΙ ΝΤΙΜΟΝΑ 22-21 (9-9)

Σε μεγάλο ντέρμπι εξελίχθηκε το πρώτο ματς του β’ γκρουπ στο «Φιλίππειο» ανάμεσα σε δύο πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες στο ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ. Η μεγάλη κερδισμένη ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν που χάρη σε γκολ του Ουγκό Πισουρόν 39 δευτερόλεπτα πριν το τέλος επικράτησε της Μακάμπι Ντιμόνα με 22-21. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα Γάλλοι και Ισραηλινοί πήγαιναν χέρι –χέρι στο σκορ, με τη Μακάμπι να αποκτά βραχεία κεφαλή ενός τέρματος η οποία όπως αποδείχθηκε ήταν επισφαλής. Πάντως η ομάδα από το Ισραήλ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με φάουλ σε «νεκρό» χρόνο, αλλά το σουτ που επιχειρήθηκε κατέληξε άουτ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πιερ Αλέξις Μεντινά (Προπονητής - Παρί): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε στο τουρνουά. Είναι πολύ όμορφη διοργάνωση και στην τελετή έναρξης είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και ελληνική παραδοσιακή μουσική. Αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στο ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ αφού είχαμε επικοινωνήσει με τους ανθρώπους της Σεν Ραφαέλ οι οποίοι μας μίλησαν με τα καλύτερα λόγια. Για την ομάδα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να αποκτήσει εμπειρία παίζοντας με ομάδες από άλλες χώρες με διαφορετική κουλτούρα στο άθλημα»

Τουμπούλ Σλόμι (Προπονητής - Μακάμπι):  «Δεν ήμασταν πολύ καλοί στο παιχνίδι, ήμασταν νευρικοί. Χάσαμε πολλές μπάλες και θα προσπαθήσουμε στο επόμενο ματς να είμαστε καλύτεροι. Υπήρξε και ένα λάθος του διαιτητή που μας στοίχησε το ματς».

Τα πεντάλεπτα: 2-3, 5-6, 7-8, 9-9 (ημιχ.), 13-13, 16-17, 18-19, 22-21

ΠΑΡΙ Σ.Ζ. (Μεντίνα Αλέξις Πιέρ): Λουασό, Ανί, Κλιν, Βαν Ντεν Μπος Σ., Πορές, Βενσάν 3, Κονστάντ, Φοντέν 11, Νοφβίλ 4, Βαν Ντεν Μπος Λ., Πισουρόν Π., Ερί, Ρεϊ, Πισουρόν Ο. 3, Γκερμπέ.

ΜΑΚΑΜΠΙ ΝΤΙΜΟΝΑ (Τουμπούλ Σλόμι): Νιρ, Ελι, Νετανέλ, Ιταμάρ, Λιρόν 1, Σον 7, Λιράν, Ντανιέλ 1, Ρόι 12, Οσέρ, Γιανίρ, Ελάι.

Διαιτητές: Ιονού Καζάν, Γκεσούρ Σουλιμάν. Δίλεπτα:4-4, 7μ.: 1/1-2/3

ΣΕΝ ΡΑΦΑΕΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ 24-31‏ (15-12)

Σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά παιχνίδια της πρώτης ημέρας του ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2016, ο Ολυμπιακός Κερατσινίου έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κέρδισε ξένη αντίπαλο στο «Δ. Βικέλας», επικρατώντας της Σεν Ραφαέλ. Οι Ερυθρόλευκοι πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ στο 24' (17-16), ενώ ένα λεπτό αργότερα οι δυο ομάδες ήταν μαζί στο σκορ (18-18). Από εκείνο  το σημείο και μετά, ο Ολυμπιακός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του, με αποτέλεσμα να κερδίσει με 31-24. 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εμάνουελ Ισοτόν: (Προπονητής - Σεν Ραφαέλ) «Δεν ήταν καλό παιχνίδι για μας. Οι παίκτες μας δεν έπαιξαν στο επίπεδο που μπορούν. Δεν ξέρω αν επηρεαστήκαν από το ταξίδι και την κούραση. Σίγουρα μπορούμε καλύτερα. Ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα και του αξίζουν συγχαρητήρια για την εμφάνιση». 

Αντώνης Κουλακάρης: (Προπονητής - Ολυμπιακός Κερατσινίου): «Πρέπει πρώτα να πω, ότι είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που λαμβάνουμε μέρος σε αυτό το τουρνουά. Όλοι λένε ότι είναι γιορτή για τα παιδιά, αλλά και εμείς που συναναστρεφόμαστε τους μικρούς, γινόμαστε παιδιά. Είναι γιορτή για όλους. Είναι τιμή για εμάς που μας κάλεσαν και εννοείται πως θέλουμε να είμαστε εδώ και του χρόνου».

Τα πεντάλεπτα: 5-3, 9-6, 13-9, 15-12 (ημχ.), 18-18, 18-22, 22-25, 24-31


ΣΕΝ ΡΑΦΑΕΛ (Εμμάνουελ Ισοτόν): Σανογιάν, Μπορζά 3, Ντεκρουά 5, Μπρισό 5, Πεναλβά, Φιορενζά 3, Λουμπρανό 4, Λεγκόφ 5, Αϊσί, Ομνές, Μπελμόντ, Μαασού


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (Αντώνης Κουλακάρης): Σάμιος, Κουκούλας 2, Βλάχος, Κωστόπουλος, Γιαννακόπουλος 1, Βαζέος 4, Παλετσάκης 1, Καρατζής, Μιχαλόπουλος, Ανρίον 5, Ξυπνητός 6, Μουσούλης, Νάκος 12, Λεκάκος, Πασχάλης

Διαιτητές: Άντζελιτς (Σερβία, Τζόρτζεβιτς (Σερβία) Δίλεπτα: 2-2 Πέναλτι: 2/2 - 0/0

ΧΑΝΘ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 11-22 (5-10)

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψαν τα Βριλήσσια την αναμέτρηση με τη ΧΑΝΘ επικρατώντας με 22-11. Η ομάδα του Σίνισα Πρόκιτς από το πρώτο μέρος έδειξε ότι έχει μεγάλη διαφορά από τους Θεσσαλονικείς και στο δεύτερο μέρος όχι μόνο διατήρησε τη διαφορά αλλά την αύξησε – έχοντας τον Κωνσταντίνο Κοτσιώνη πρώτο σκόρερ με 8 τέρματα – παρά τις πολλές αλλαγές που έγιναν.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ανδρέας Λαγούδης (Προπονητής ΧΑΝΘ):«Ήρθαμε να αποκομίσουμε τις εμπειρίες του τουρνουά. Να δούμε σε ποιους τομείς υστερούμε, να δουλέψουμε και να δούμε σε γενικές γραμμές που βρισκόμαστε. Η διοργάνωση είναι άριστη σε όλα τα επίπεδα και ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες».

Σίνισα Πρόκιτς (προπονητής Βριλησσίων):«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε για να εξασφαλίσουμε τη νίκη και στο δεύτερο είχαμε την πολυτέλεια να παίξουν όλα τα παιδιά. Είναι σημαντικό να μαζέψουμε εμπειρίες και να δείξουμε αυτά που ξέρουμε. Τα παιδιά δεν έχουν άγχος και θέλουμε να μάθουν να διασκεδάζουν μέσα στον αγώνα και να μη βλέπουν το παιχνίδι ως μια υποχρέωση».

Τα πεντάλεπτα: 1-3, 3-5, 4-7, 5-10 (ημιχ.), 7-12, 9-17, 11-19, 11-22

ΧΑΝΘ (Ανδρέας Λαγούδης):Μαλαβέτας, Μπεκίρι 5, Αγγελίδης, Κοκορότσικος, Τσίχλης, Θεοχαρίδης 1, Οσάγκι, Καρούσης, Καραθεοδώρου, Οκανταρίδης 1, Χατζηλίας, Φωτιάδης, Δαμιανίδης 1, Μαρίνης, Ντέμπος 2, Ντουβαρτζής 1.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Σίνισα Πρόκιτς): Κιουλτσίδης, Γκιλάκης 2, Κορκολής 2, Λιάκος, Γιάνκα 2, Ρήγος 1, Ταμπάκος 2, Κοτσιώνης 7, Στάθης 1, Γκένας 1, Κολάσης, Ασλής, Μποζιός, Σταθάτος 4, Δαλέκος, Κούτρας.

Διαιτητές: Ιονού Καζάν (Ρουμανία), Γκεσούρ Σουλιμάν (Ρουμανία). Δίλεπτα:1-0, 7μ.: 1/2-2/2

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΜΠΡΙΤΣΚΟ – ΠΥΛΑΙΑ 13-21 (8-9)

Μια άνετη επικράτηση κόντρα στην Λοκομοτίβα Μπριτσκό κατάφερε να πάρει η ομάδα της Πυλαίας στο "Δ.Βικέλας", η οποία επιβλήθηκε με 21-13. Η ακαδημία από την Θεσσαλονίκη έλεγχε από την αρχή μέχρι το τέλος το σκορ της αναμέτρησης και δεν δυσκολεύτηκε με όπλο την καλή της άμυνα, να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Γκόραν Βάσιτς (Προπονητής - Λοκομοτίβα Μπριτσκό): «Το παιχνίδι ανάμεσα στα παιδιά ήταν μια χαρά. Ωστόσο οι διαιτητές ήταν οι χειρότεροι που έχω δει τουλάχιστον στα τελευταία πέντε χρόνια και σε οποιοδήποτε τουρνουά. Δεν ήταν για τέτοιο επίπεδο διοργάνωσης. Πέρα από την διαιτησία όμως, οφείλω να πω πως η διοργάνωση είναι καταπληκτική, κάθε χρόνια είναι και καλύτερα και νομίζω πως δίνει πολλά στα μικρά παιδιά».


Κυριάκος Λάππας (Προπονητής - Πυλαία): «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο οι ομάδες είναι λογικό να έχουν άγχος στο ξεκίνημα του τουρνουά. Θεωρώ πως κερδίσαμε διότι είμαστε πιο έτοιμοι σωματομετρικά σε σχέση με αντίπαλο μας, που είναι καλύτεροι σε τεχνική κατάρτιση. Σκοπός μας ήταν να έρθουν τα παιδιά εδώ και να γνωρίσουν άλλες κουλτούρες, να συνομιλήσουν με αθλητές από άλλες χώρες και φυσικά και από τις ελληνικές, ώστε να συγκρίνουν πράγματα πάνω στο χάντμπολ».

Τα πεντάλεπτα: 0-3, 3-5, 5-8, 8-9 (ημχ.), 9-13, 11-15, 12-20, 13-21

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΜΠΡΙΤΣΚΟ (Γκόραν Βάσιτς): Γκόριτσκιτς, Ντόμιτς, Ράντιτς, Νίκολιτς, Γκρούιτς, Λέβιτς 1, Τζόρτζεβιτς 10, Γκέλιτς, Λούτσιτς Λ. 1, Λούτσιτς Ντ., Στιεπάνοβιτς Σ., Τοντόσιιεβιτς, Στιεπάνοβιτς Α., Πούριτς, Τούσιτς 1

ΠΥΛΑΙΑ (Κυριάκος Λάππας): Αλεξανδρίδης 7, Αμπατζίδης 2, Σιόβας Δ., Ζυγούλης 1, Χριστοφόρου 1, Αβγερίδης, Σιόβας Ι., Πιατσόπουλος, Ξυδιάς 1, Μπάμπαλης, Στεφανίδης 3, Γάγος, Σιόβας Μ., Πετρίδης, Παπανίκου 6, Τσόγας

Διαιτητές: Μπράμου, Κασάπη (Ελλάδα) Δίλεπτα: 4-2 Πέναλτι:0/0 - 2/2

ΕΛΛΑΔΑ – ΣΕΡΒΙΑ 29-23 (15-8)

Πολύ καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε με σχετικά άνετη νίκη πέτυχε η Εθνική παίδων κόντρα στην αντίστοιχη της Σερβίας με 29-23. Με πολύ καλή άμυνα σε όλο το πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα προηγήθηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με 16-8 (33’) όμως οι Σέρβοι έδειξαν ότι δεν ήταν διατεθειμένοι να παρατήσουν το παιχνίδι. Αντέδρασαν άμεσα και με ένα επιμέρους σκορ 7-1 μείωσαν τη διαφορά στα δύο τέρματα (17-15 στο 38:55). Εξίσου δυναμική όμως ήταν και η «γαλανόλευκη» αντίδραση που έφερε μέσα σε 4’ τη διαφορά στο +6 (22-16 στο 42:45). Οι Σέρβοι κατάφεραν εκ νέου να μειώσουν σε 25-22 στο 53’, αλλά η απάντηση ήταν άμεση από την Ελλάδα που έφτασε πάλι στο +5 μέσα σε ενάμιση λεπτό και 28-22 στο 58:45 σφραγίζοντας ουσιαστικά τη νίκη.  

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τάσος Χατζηπαρασίδης (Προπονητής - Εθνικής Ελλάδος):«Η πρεμιέρα για αυτή τη νέα γενιά ήταν καλή. Υπήρχε το άγχος φυσικά της πρεμιέρας, κάναμε λάθη, αλλά αυτά γίνονται και κυρίως σε αυτές τις νεότερες ηλικίες. Κερδίσαμε ένα ματς και βλέπουμε τα επόμενα, Είναι μεγάλο σχολείο το τουρνουά για εμάς και ευχαριστούμε το ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ για την ευκαιρία που μας δίνει».

Ζίκιτσα Μιλοσάβλιεβιτς (προπονητής Σερβίας):«Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσουμε για το παιχνίδι. Φτάσαμε χθες το βράδυ και δεν είχαμε χρόνο να προπονηθούμε και σε αυτές τις ηλικίες είναι πολύ σημαντικό να μην χάνεται η επαφή με τη μπάλα. Η ελληνική ομάδα ήταν πολύ καλή επιθετικά. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι εδώ, αλλά κάποια από τα παιδιά έχουν παίξει με τη Νόβι Βελιγραδίου σε προηγούμενα τουρνουά. Η διοργάνωση είναι πολύ καλή και είναι σημαντικό να βλέπεις τόσα πολλά παιδιά σε αυτές τις ηλικίες μαζεμένα να αγωνίζονται».

Τα πεντάλεπτα: 1-0, 3-3, 5-5, 8-6, 11-7, 15-8 (ημιχ.), 17-12, 20-15, 23-17, 25-22, 29-23

ΕΛΛΑΔΑ (Τάσος Χατζηπαρασίδης):Γιαγκούλας, Δαμιανίδης, Μπουλταδάκης 5, Τσαχουρίδης, Κουκουτσίδης 2, Μπασδέκης 4, Μπαλτατζής 5, Ελευθεριάδης 1, Τσιγαρίδας 3, Τζήμπουλας 3, Δεληχρήστος 1, Μαυρίδης, Μποσκός 3, Μίγγας, Ζαφηράκης 2, Γάρας.

ΣΕΡΒΙΑ (Ζίκισα Μιλοσάβλιεβιτς):Χόρβατ 1, Μιλίσεβιτς 3, Βεσελίνοβιτς 3, Μιλούνοβιτς, Ράντοβιτς, Μιλίνκοβιτς 1, Μάκσα, Μίσιτς, Τσίροβιτς, Καούσεβιτς 1, Ζίβκοβιτς 3, Χατζντίν, Στογιάνοβιτς 4, Νίκολιτς, Γκουλούντοβιτς 1, Γκάκοβιτς 6.

Διαιτητές: Γιαν Σαρμά (Γαλλία), Ζουλιέν Μαρς (Γαλλία). Δίλεπτα: 5-3, 7μ.: 1/2-2/3

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69