tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Αγία Βαρβάρα έκοψε την βασιλόπιτα

Tην Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017 η Διοίκηση με όλα τα τμήματα του Αγροτικού Αστέρα, Γυναικείο, Ανδρικό, παιδικό, προπαιδικό, junior και προjunior, πραγματοποίησαν την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, στην ταβέρνα 5 Βήματα στην Άμμο, παρουσία του Προέδρου του Αγροτικού Αστέρα Γιάννου Αθανάσιου , του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Σπύρου Κωτσιαντή , του υπευθύνου των τμημάτων της ακαδημίας Ιωάννη Τσιάτση του τεχνικού υπεύθυνου της ακαδημίας Αθανάσιου Παπαστέργιου, των προπονητών Κων/νου Μουρτζίλα, Γιάννη Γιάννου, Ιωάννη Σουλιώτη, Αθανάσιο Δεδίνη και γονέων των ποδοσφαιριστών.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της ΕΣΠ Ημαθίας κ. Βασίλειος Φωτιάδης, και ευχήθηκε με τη σειρά του για την πρόοδο του Σωματείου.

Ακολούθησαν ευχές και ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Αγροτικού, για τις δραστηριότητες όλων των τμημάτων, τη συμμετοχή της Ακαδημίας του Αγροτικού Αστέρα στο Δίκτυο των Σχολών ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καθώς και στις επικείμενες αξιολογήσεις ποδοσφαιριστών που θα ακολουθήσουν στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 4 – 5 Φεβρουαρίου 2017.

Το φλουρί από τη βασιλόπιτα έτυχε στο κομμάτι του παιδικού τμήματος και δόθηκε δώρο στον προπονητή του τμήματος Αθανάσιο Δεδίνη.

Μετά μοιράστηκε σε κάθε τμήμα ατομική βασιλόπιτα για κάθε ποδοσφαιριστή, στους τυχερούς του Ανδρικού και Γυναικείου τμήματος δόθηκε χρηματικό ποσό από τον Πρόεδρο του Αγροτικού Αστέρα Γιάννο Αθανάσιο, ενώ στους τυχερούς του κάθε τμήματος της Ακαδημίας, δόθηκαν ανάλογα δώρα από τον τεχνικό υπεύθυνο της ακαδημίας Αθανάσιο Παπαστέργιο. Τα δώρα των τμημάτων υποδομής διατέθηκαν από το Δίκτυο των Σχολών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69