Logo

Με Κύκλωπες στη Νάουσα ο Ζαφειράκης

Στη Νάουσα με τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης θα παίξει ο Ζαφειράκης στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής. Οι Ναουσαίοι έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι στην προ τελευταία ομάδα από την Αλεξανδρούπολη.

Κατά τα λοιπά, πολύ σημαντική για την άνοδο στην Handball Premier θα είναι η 8η αγωνιστική της Α2 Ανδρών, καθώς θα διεξαχθούν δύο σπουδαία ντέρμπι.

Στον Νότιο όμιλο ΕΣΝ Βριλησσίων και ΓΑΣ Καματερού, οι οποίοι ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας με 14 πόντους, έχοντας το απόλυτο, θα αναμετρηθούν αύριο στις 20:00 στο κλειστό των Βριλησσίων.

Ο τεχνικός των Βριλησσίων Δημήτρης Καφφάτος είπε: «Δεν κρίνει άνοδο το ματς αυτό. Πρέπει να είμαστε συνεπείς σε όλα τα ματς, όλες οι ομάδες μπορούν να κάνουν την ζημιά. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 60 λεπτά. Θα είναι ένα ντέρμπι και σίγουρα παίζει ρόλο και η ψυχολογία».

Ο προπονητής του Καματερού Παναγιώτης Μεσσήνης δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας το πιο δύσκολο ίσως παιχνίδι έως σήμερα, μέχρι το επόμενο. Για εμάς η νίκη είναι μια ευκαιρία και μια πρόκληση. Είναι ευκαιρία, γιατί έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε το συγκάτοικό μας στην κορυφή μέσα στην έδρα του και πρόκληση, αφού μια ομάδα που πριν ενάμιση χρόνο αγωνιζόταν στη Β' Εθνική, διεκδικεί την άνοδο στην Handball Premier, αλλάζοντας γρήγορα και αποτελεσματικά αγωνιστικό προφίλ και νοοτροπία. Ακόμα βέβαια έχουμε πολύ δρόμο ως τα πλέι οφς της άνοιξης, η νίκη δίνει απλά δύο βαθμούς, αλλά σίγουρα αύριο θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που εύχομαι να ευχαριστήσει τους θεατές που θα έρθουν να το δουν».

Στον Βόρειο όμιλο την Κυριακή στις 16:00 ο Φαίακας Κέρκυρας θα φιλοξενήσει τη ΧΑΝΘ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει κάνει το «7 στα 7» και προπορεύεται με 14 πόντους, ενώ η ομάδα της Κέρκυρας είναι στην δεύτερη θέση με 12 πόντους.

Η ΧΑΝΘ θα μεταβεί αύριο στην Ηγουμενίτσα, όπου και θα διανυκτερεύσει περιμένοντας το πρωί της Κυριακής, την πιθανή λήξη της απεργίας της ΠΝΟ, ώστε να ταξιδεύσει για Κέρκυρα.

Ο πλέι μέικερ της ΧΑΝΘ Θανάσης Παπαδόπουλος σχολίασε: «Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας για εμάς. Το Κύπελλο έχει μείνει πίσω, η προσοχή μας είναι στραμμένη μόνο σε αυτό το ματς. Είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, κάθε ματς το βλέπουμε ξεχωριστά. Το καθένα έχει διαφορετικές απαιτήσεις. Η ιδιαιτερότητα του αγώνα είναι πως ο Φαίακας είναι στην 2η θέση με διαφορά μόλις 2 βαθμούς από εμάς και αυτό δείχνει ποσό καλή και ανταγωνιστική ομάδα είναι».

Το πρόγραμμα (8η αγωνιστική)

Σάββατο

Νάουσας 16:00, Ζαφειράκης Νάουσας- Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης (Πατιός- Πήτας)
Καματερού 16:00, Λεωνίδας- Αγριά Βόλου (Κουτσός- Μπράμου)
Κραχτίδης 18:00, ΓΣ Δράμα- ΓΑΣ Κιλκίς (Φωτακίδης- Κινατζίδης)
Κατερίνης 18:00, Αρχέλαος Savvidis Team- Πρωτέας Άρτας (Δελόγλου- Θεοδοσίου)
Κερατσινίου 18:00, Ολυμπιακός- Ιωνικός ΝΦ (Τόλιος- Ζήσης)
Βριλησσίων 20:00, ΕΣΝ Βριλήσσια- ΓΑΣ Καματερού (Τσάκωνας- Χασκής, Μπεμπέτσος)

Κυριακή

Κέρκυρας 16:00, Φαίακας Κέρκυρας- ΧΑΝΘ (Βήτας- Σκλαβενίτης)
Νέας Ιωνίας 16:30, ΟΦΝ Ιωνίας- Αναγέννηση (Τσάκωνας- Ψύλλος)
Μετς 18:00, Θρίαμβος Αθηνών- Έσπερος Καλλιθέας (Κουτσός- Σκαπέρας)

Βαθμολογία β' ομίλου

1 ΧΑΝΘ 14
2 Φαίακας 12
3 Αρχέλαος 10
4 Πρωτέας 8
5 Δράμα 1986 8
6 Κιλκίς 8
7 Ζαφειράκης 4
8 ΑΟ Ιωαννίνων 3
9 Κύκλωπες 2
10 Δίας 0

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb