Logo

Συνεχίζει στην Άρτα και τη νέα σεζόν ο Σαράφης

sarafis ananeosi

Για μια ακόμα χρονιά θα κάθεται στον πάγκο του Πρωτέα Άρτας ο Κύρος Σαράφης, του οποίου η συνεργασία με την ομάδα της Ηπείρου, ανανεώθηκε και για την επόμενη αγωνιστική χρονιά 2015-2016. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Λεωνίδας Τσιαντής δήλωσε: για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών:

«Με την ως τώρα πορεία εμείς και ο προπονητής είμαστε ευχαριστημένοι, τόσο από την αγαστή συνεργασία όσο και από τα αποτελέσματα που έχουμε στο πρωτάθλημα. Ευελπιστούμε με την επέκταση της συνεργασίας μας σε ακόμη πιο ουσιαστική και αποδοτική πορεία με τη νέα χρονιά και
φυσικά προσδοκούμε περισσότερα από παίκτες και προπονητή. Η διοίκηση και εγώ προσωπικά δεσμευόμαστε ώστε να υπάρξει όσο το δυνατόν πιο σταθερό κλίμα στην ομάδα παρέχοντας ότι είναι απαραίτητο ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι μας»

Από τη μεριά του ο κ. Σαράφης ανέφερε πως μόνο με σκληρή δουλειά και συγκέντρωση θα πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, ευχαριστώντας την διοίκηση της ομάδας για την αρχική επιλογή τους στη θέση του Τεχνικού και φυσικά για την ανανέωση του συμβολαίου του.

πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb