tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χωρίς Νικολαΐδη, Καραγκιζόπουλο στην Θεσσαλονίκη ο Φίλιππος

Η διοίκηση του τμήματος χειροσφαίρισης του Φιλίππου, ανακοίνωσε ότι στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ οι Νικολαΐδης και Καραγκιζόπουλος δεν θα συμμετέχουν στην αποστολή της ομάδας.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται ακόμη: "Η μη συμμετοχή τους κρίθηκε σκόπιμη, μετά και από την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, έχοντας ως γνώμονα την προσωπική και ηθική τους προστασία. Η διοίκηση λαμβάνοντας υπόψη το αρνητικό κλίμα που δημιούργησε η αντίπαλη ομάδα και για να εγγυηθεί το αγωνιστικό μέλλον τους , αποφάσισε τη μη συμμετοχή τους.

Επιπλέον στηρίζει τις απόψεις του προπονητή κου.Γραμματικόπουλο Ηλία , ο οποίος ήταν ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας χειροσφαίρισης του ΠΑΟΚ την χρόνια 2000-2001 , μαζί με του Βεροιώτες: Αποστολίδη Τόλη, Μπιζετα Γιάννη, Αϊδινίδη Νίκο και Κότσυφα Γεώργιο.

Τέλος απαντώντας στον Κο.Πετριδη , ο οποίος μας κούνησε το δάχτυλο , του απόστέλλουμε το βίντεο του αγώνα του 1ου γύρου μέσα στην Βέροια ,όπου αγωνίζονται οι εν λόγω παίχτες καθώς επίσης και φωτογραφίες από την κερκίδα του Φιλίππειου Γυμναστηρίου Βέροιας με τους Βεροιώτες φιλάθλους από τους αγώνες του γυναικείου τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ τόσο στον τελικό κυπέλλου όσο και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ευχόμαστε να έχουμε αντίστοιχη φιλοξενία αύριο στην Θεσσαλονικη".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69