tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην Κέρκυρα θα αναζητήσει τους πρώτους βαθμούς ο Φίλιππος

Στην Κέρκυρα θα ψάξει τον πρώτο ή τους πρώτους του βαθμούς το Σάββατο ο Φίλιππος. Οι Βεροιώτες θα παραταχθούν χωρίς τον τραυματία Σταύρο Παπαδόπουλο, τον Αχιλλέα Παπαδόπουλο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κώστα Τζίνεβη, ο οποίος έχει χτυπήσει στο αριστερό του χέρι και δεν έχει παρευρεθεί στις προπονήσεις της περασμένης εβδομάδας.

Σε δήλωση του για το ματς ο προπονητής του Φαίακα Νίκος Ριγανάς σημείωσε: "Τον αγώνα με τον Φίλιππο τον βλέπουμε σαν τελικό. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί μέχρι στιγμής η αντίπαλη ομάδα δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιο βαθμό στο πρωτάθλημα. Κάποια στιγμή θα πετύχει τους πρώτους της βαθμούς και εμείς θα προσπαθήσουμε ώστε να μην τους πάρει στην έδρα μας. Ο Φίλιππος είναι ένα ιστορικό σωματείο που τη φετινή σεζόν δεν τα έχει πάει τόσο καλά αλλά θεωρώ ότι θα βρει τα πατήματά του. Από τη μεριά μας θα επικεντρωθούμε στην νίκη, θα παίξουμε δυνατή άμυνα και εάν πιάσουμε την απόδοση που έχουμε στα εντός έδρας παιχνίδια θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Από την άλλη πλευρά, ο προπονητής του Φιλίππου Κύρος Σαράφης υποστήριξε: "Για μας είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, όπως όλα τα άλλα. Εμείς δεν έχουμε βαθμούς στο πρωτάθλημα, ξέρουμε που βρισκόμαστε. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Η ομάδα της Κέρκυρας έχει μία πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής".

Πηγή: www.e-handball.gr 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69