tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κίνηση παραγόντων απέσυρε το ενδιαφέρον της για τα διοικητικά του Φιλίππου

Από επιχειρηματίες της Βέροιας που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για να αναλάβουν την διοίκηση του Φιλίππου Βέροιας, ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους, μέλη και φιλάθλους του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας ότι η ομάδα των ανθρώπων και επιχειρηματιών μαζί με την υφιστάμενη επιτροπή των παλαιμάχων αθλητών Handball του Νομού, αποσύρει το ενδιαφέρον της για την ανάληψη της Προεδρίας και Διοίκησης του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας , καθώς, έπειτα από πολλές συζητήσεις και επαφές με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας κ. Γιώργο Φύκατα, δεν κατέστη δυνατή η εξεύρεση λύσης για το μέλλον του Συλλόγου. Επιθυμία ξεκάθαρη όλων μας ήταν η ανάληψη της Προεδρίας και Διοίκησης όλου του Συλλόγου Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας και όχι μόνο του τμήματος Handball.

Έτσι άλλωστε, διατυπώθηκε και συμφωνήθηκε στην τελευταία συνάντηση μεταξύ όλων, όπου παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Φύκατας, ο Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος Επιτροπής Basket κ. Ηλίας Λαζός, ο Γ.Γ. κ. Γρηγόρης Παπαϊωάννου, η αντιπροσωπεία των ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών καθώς και η αντιπροσωπεία των παλαιμάχων αθλητών Handball του Νομού.

Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία!

Ο Εκπρόσωπος Παλαιμάχων Αθλητών Ανέστης Δομπρής
Μάκης Τζίμπουλας, Κώστας Μαρκοβίτης, Δημήτρης Μπαντής, Μάκης Σουβατζόγλου, Κώστας Νιώπας, Γιώργος Ξυλογιάννης, Παναγιώτης Σαράφης και άλλοι".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69