tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκτός με Ολυμπιακό ο Φίλιππος

Κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό θα παίξει σήμερα Τετάρτη στο Ρέντη ο Φίλιππος. Φαβορί της αναμέτρησης είναι οι γηπεδούχοι που έχουν στόχο την επιστροφή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ενώ από την άλλη πλευρά, ο Φίλιππος θα επιδιώξει να κάνει μια καλή εμφάνιση.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Ολυμπιακό είναι ο Αντώνης Κόντης, του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Μιλώντας για ματς ο Ιγκόρ Άρσιτς τερματοφύλακας Ολυμπιακού δήλωσε: «Έχουμε μπροστά μας το προτελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και θέλουμε τη νίκη αφού μαθηματικά δεν έχουμε εξασφαλίσει το πλεονέκτημα της έδρας. Θα αγωνιστούμε όπως πάντα με συγκέντρωση και σοβαρότητα από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα».

Από την άλλη ο Διογένης Αποστολίδης, ίντερ Φιλίππου Βέροιας επεσήμανε: «Στόχος μας στα τελευταία παιχνίδια θα είναι να έχουμε καλό αγωνιστικό ρυθμό και να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται για να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στα πλέι-άουτ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό τόσο για την κατάκτηση του κυπέλλου, όσο και για την κατάκτηση του εφηβικού πρωταθλήματος. Εμείς πάμε στην Αθήνα για το καλύτερο. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατον όπως δείξαμε πέρσι».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69