Logo

Με Δούκα στην Βέροια το Σάββατο ο Φίλιππος

Με νέο προπονητή στον πάγκο του, τον Ευθύμη Πιπελίδη και συνεργάτη τον Τόλη Ντέλλα που προετοίμασε την ομάδα, ο Φίλιππος θα υποδεχθεί τον Δούκα. Οι Βεροιώτες μετά την βαριά ήττα στην Θεσσαλονίκη, καλούνται να αφήσουν την εμφάνιση της Κυριακή στην άκρη και να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στον Δούκα.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και ιδιαίτερα αθλητική. Είναι μια εξίσου νεανική ομάδα και πιστεύω ότι το παιχνίδι θα έχει πολύ ενέργεια. Οι ομάδες έχουν διαφορετική ψυχολογία καθώς εμείς από την πλευρά μας προερχόμαστε από μια ήττα σε αντίθεση με τον αντίπαλο. Πρέπει να παραταχθούμε συγκεντρωμένοι να παλέψουμε 60 λεπτά με σκοπό τη νίκη», ανέφερε ο Θάνος Κωστακίδης.

Ο προπονητής του ΑΣΕΔ, Κωστής Μπούνας αναφερόμενος στο αυριανό παιχνίδι επεσήμανε: «Το Σάββατο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στη Βέροια με μια παραδοσιακή ομάδα του αθλήματος. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μέσα στην έδρα του ο Φίλιππος παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός προσπαθώντας να διεκδικήσει αποτελέσματα από όλους τους αντιπάλους. Εμείς βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και βασικός μας στόχος είναι να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και αγωνιστικά ώριμοι, όπως αγωνιστήκαμε στο τελευταίο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Περιμένουμε ένα ακόμα ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Από τους παίκτες, ο Έκτορας Πολύδωρος, που ήταν εκ των πρωταγωνιστών της θριαμβευτικης νίκης επι του ΠΑΟΚ, δήλωσε για το ματς με τον Φίλιππο Βέροιας: «Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά αυτό το αποτέλεσμα το έχουμε αφήσει ήδη πίσω μας. Ο Φίλιππος έχει παραδοσιακά μια δύσκολη έδρα και αυτό τον κάνει πολύ ανταγωνιστικό. Με «όπλο» την άμυνα μας αλλά και τις αδυναμίες του αντιπάλου μας θα παλέψουμε για να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί από το παιχνίδι».

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb