Logo

Γιούπης και Πρωτογέρης στην τεχνική ηγεσία του Φιλίππου

Ο Φίλιππος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τους προπονητες Γιώργο Γιούπη και Τάσο Πρωτογέρη. Όπως σας ενημερώσαμε από την Παρασκευή το απόγευμα, οι πρώην προπονητές του Ζαφειράκη ήταν η επιλογή της Βεροιώτικης διοίκησης και το φαβορί για την θέση. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Φίλιππος αναφέρει:

"Δυό παλιές δόξες του Φιλίππου και γενικά του Βεροιώτικου χαντμπολ με σημαντική προσφορά στις μεγάλες επιτυχίες του Φιλίππου την 10ετία 2000-2010, με αποκορύφωμα την καθοριστική τους παρουσία στους ομίλους του champions league τη σαιζόν 2003-04, όπου ο Φίλιππος έκανε τρεις νίκες με αντιπάλους μεγαθήρια του Ευρωπαϊκού Χαντμπολ στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς επίσης και με σημαντική συνεισφορά στο νταμπλ το 2002-03, στο κύπελλο το 2007, και στην μεγάλη πορεία ως τον τελικό του ισχυρότατου τότε Ευρωπαϊκού challenge cup το 2002-03, ενώ πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν και στην κατάκτηση του μοναδικού πρωταθλήματος της ΓΕΒ την 10ετία του 90, αναλαμβάνουν τις τύχες του αντρικού τμήματος χαντμπολ και της εφηβικής ομάδας!!!

Δίδυμο τα χρόνια της μεγάλης καριέρας τους σαν παιχτες, δίδυμο και τα τελευταία χρόνια που ξεκίνησαν την προπονητική τους σταδιοδρομία, βάζοντας τις βάσεις στην αναγέννηση του γυναικείου τμήματος του Φιλίππου πριν 2 χρόνια .

Η φιλοσοφία τους και η επιθυμία τους ειναι στο να εκμεταλλευτούν τα νέα ταλέντα που έρχονται απο τις περίφημες υποδομές του Φιλίππου, να δουλέψουν με τα νέα παιδιά και να τους εξελίξουν όσο το δυνατόν καλύτερα σε βαθος χρόνου.

Η διοίκηση και η νέα επιτροπή χαντμπολ του Φιλίππου τους στηρίζουν απόλυτα και τους εύχονται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb