tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με ανανεωμένο πρόσωπο ξεκινά την προετοιμασία ο Φίλιππος - Σεϊρεκίδης: "Κάνουμε μια νέα αρχή"

Με ανανεωμένο πρόσωπο ξεκινά τη Δευτέρα το πρωί την προετοιμασία του ο Φίλιππος Βέροιας. Από τον περσινό βασικό κορμό που οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του κυπέλλου και του πρωταθλήματος έχει μείνει μόνο Σταύρος Παπαδόπουλος ωστόσο σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου του συλλόγου υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Φίλιππος θα είναι το ίδιο ισχυρός ή ακόμα και καλύτερος.

Να θυμίσουμε ότι από την περσινή ομάδα έχουν αποχωρήσει για διάφορους λόγους οι Τσιλιμπάρης, Σανίκης, Καρυπίδης, Ανανιάδης, Μαστορογιάννης, Βεσιλίνοβιτς, Βουτσάς, Δεληγιάννης ενώ έχουν έρθει οι Δομπρής, Μπουκοβίνας, Κωστακίδης, Βραζάλιτσα, Κόντης.

Στην αυριανή πρεμιέρα ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Σεϊρεκίδης θα έχει στη διάθεσή του όλο το έμψυχο δυναμικό. Ο προπονητής του Φιλίππου μιλώντας στον "Πληροφοριοδότη" για τη νέα χρονιά που ξεκινά σχολίασε τα εξής: "Είναι μια καινούργια αρχή. Το πρωτάθλημα φέτος έχει τις δικές του δυσκολίες. Φέτος υπάρχουν περισσότερες ποιοτικές ομάδες και αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται περισσότερη δουλειά και διάθεση στις προπονήσεις".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69