Logo

Στο τελευταίο στάδιο ο σχεδιασμός του Φιλίππου

Την περασμένη σεζόν, ο Φίλιππος Βέροιας κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο και δεν επέτρεψε σε κανέναν να αμφισβητήσει τις επιτυχίες του (τα τελευταία χρόνια τα παράπονα για την διαιτησία από τον χαμένο αμφισβητούσαν τον τίτλο του νικητή). Με στόχο να παρουσιαστεί και φέτος ισχυρός προχώρησε και ο σχεδιασμός, ο οποίος είναι στο τελευταίο του στάδιο. 

Ήδη ο Μπουκοβίνας ήρθε μετά την μεταγραφή του Τσιλιμπάρη στον ΔΙΚΕΑ, ο πίβοτ Έκι Βραζάλιτσα επιστρέφει και θα αντικαταστήσει τον Μπάμπη Ανανιάδη που μετακινήθηκε στην Πυλαία και ο Αντώνης Κόντης που πέρσι ήταν στην ΧΑΝΘ θα πάρει την θέση του Φάνη Δεληγιάννη.

Από εκεί και πέρα, ο Σλόμπονταν Βεσελίνοβιτς απάντησε θετικά και θα συνεχίσει στην ομάδα ενώ στον Φίλιππο επιστρέφουν ο Θάνος Κωστακίδης που πέρσι ήταν στον ΠΑΟΚ και ο Μπάμπης Δομπρής που αγωνίστηκε στον Ποσειδώνα Λουτρακίου. Στις αγωνιστικές υποχρεώσεις επιστρέφει και ο Νίκος Ζλατάνος που απουσίασε στο τελευταίο κομμάτι της περσινής σεζόν λόγω σπουδών.

Για να ολοκληρωθεί το ρόστερ μένουν ορισμένες λεπτομέρειες ακόμη τις οποίες η διοίκηση της ομάδας είναι αποφασισμένη τις επόμενες ημέρες να κλείσει για να ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb