Logo

Με λαμπρότητα ο Δήμος Βέροιας τίμησε τον νταμπλούχο Φίλιππο (φωτογραφίες)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου χάντμπολ στην Βέροια. Η φιέστα που στήθηκε στην πλατεία δημαρχείου για να τιμηθεί ο πρωταθλητής (και νταμπλούχος) Φίλιππος από τον δήμο Βέροιας είχε μεγάλη επιτυχία (τόσο αυτοί που την παρουσίασαν όσοι και αυτοί που εργάστηκαν στην προετοιμασία έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό) έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να γιορτάσει μαζί με την ομάδα αυτή την επιτυχία.

Ο κόσμος της Βέροιας αποθέωσε τους πρωταγωνιστές και φωτογραφήθηκε μαζί τους δίπλα στα κύπελλα. Είναι στιγμές που νιώθεις τυχερός που τις ζεις.

Αναφορικά με την εκδήλωση, την ευθύνη της κεντρικής παρουσίασης είχαν ο Ανέστης Δομπρής και η Ρένα Μουταφίδου οι οποίοι με άψογο τρόπο έκαναν ένα φλας μπακ στην ιστορία και στο πώς ξεκίνησε το χάντμπολ στην Βέροια. Στην συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την τελική φάση του κυπέλλου και τους τελικούς του πρωταθλήματος και ακολούθησε η παρουσίαση της ομάδας, της τεχνικής ηγεσίας και των συνεργατών της.

Αμέσως μετά ο δήμαρχος της Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης συνεχάρη τους πρωταθλητής και απένειμε τιμητική πλακέτα για την διπλή φετινή επιτυχία στον αρχηγό Δημήτρη Μπαντή. Με την βράβευση της ομάδας ολοκληρώθηκε η εκδήλωση και ξεκίνησε ένας κύκλος φωτογραφιών μπροστά στις δυο κούπες.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb