Logo

Οι αδελφοί Μεϊμαρίδη παρέθεσαν δείπνο στην ομάδα του Φιλίππου

Δείπνο στην πρωταθλήτρια ομάδα χάντμπολ του Φιλίππου παρέθεσαν οι επιχειρηματίες Στέλιος και Γιώργος Μεϊμαρίδης. Οι Βεροιώτες επιχειρηματίες θέλησαν να τιμήσουν με αυτό τον τρόπο τον Φίλιππο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος (και του νταμπλ) και για την χαρά που έδωσε στους Βεροιώτες. Στο δείπνο εκτός από τους αθλητές, την τεχνική ηγεσία και τους συνεργάτες της, παραβρέθηκαν μέλη της διοίκησης και της διοικούσας επιτροπής του Φιλίππου, παλαίμαχοι και φίλοι της ομάδας και των αδερφών Μεϊμαρίδη.

 

filippos meimaridis

Η βραδιά στο Μεϊντάνι κύλησε σε γιορτινό κλίμα. Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις και με τις δυο κούπες της σεζόν να βρίσκονται στην συλλογή του Φιλίππου, όλα ήταν πιο όμορφα. Η μεγάλη παρέα που σχηματίστηκε, θυμήθηκε στιγμιότυπα της χρονιάς που πέρασε, αστειεύτηκε και γενικά διασκέδασε πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.

filippos meimaridis1

Οι παίκτες του Φιλίππου, επιφύλαξαν και μια έκπληξη στον αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Μπαντή ο οποίος είχε τα γενέθλια του. Μια τούρτα σοκολάτα με ένα κεράκι έκανε την εμφάνισή της και όλοι μαζί ευχήθηκαν στον αρχηγό να τα εκατοστίσει.

filippos meimaridis6filippos meimaridis7

 filippos meimaridis5

 filippos meimaridis4

 filippos meimaridis3

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb