tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Σανίκης: «Η πόλη της Βέροιας χρειαζόταν αυτό το double!»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παίκτης του Φίλιππου Βέροιας, Γρηγόρης Σανίκης και μίλησε για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος μετά από 13 ολόκληρα χρόνια. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γρηγόρη Σανίκη:

Τη σημασία της κατάκτησης του Πρωταθλήματος: «Το χρειαζόταν όλη η πόλη αυτό, γιατί ζει και αναπνέει για το χάντμπολ. Ήταν μεγάλο πλήγμα η αποχή μας από τους τίτλους. Ήταν μακράν το πιο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων, οπότε ήταν πιο σημαντική η κατάκτηση του double».

Για το μέλλον του Φίλιππου: «Ευοίωνο θα είναι το μέλλον, τηρουμένων των αναλογιών. Είναι η απαρχή σημαντικών πραγμάτων».

Ο λόγος που το χάντμπολ δεν έχει την απήχηση άλλων αθλημάτων: «Είναι πολύ μεγάλη κουβέντα. Ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία του Έλληνα το χάντμπολ. Όμως, θεωρώ ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με την προώθηση και τη διαφήμιση του αθλήματος, αλλά και το όλο σύστημα, δεν βοηθάνε».

Αν βγαίνουν ταλέντα στο ελληνικό χάντμπολ, τα οποία βρίσκονται στο επίπεδο να αγωνιστούν στο εξωτερικό: «Ξεκίνησε ένας οργασμός στο παρελθόν προς αυτήν την κατεύθυνση. Πέσαμε σε ένα τέλμα. Είναι στα πλαίσια που προαναφέραμε».

Για τους φιλάθλους του χάντμπολ: «Στις επαρχίες γενικότερα είναι πιο δημοφιλές το άθλημα. Και στην Αθήνα κινούνται πλέον διαφορετικά τα πράγματα. Προχωράμε, αλλά με αργά βήματα. Θα έπρεπε να ήταν πιο γρήγορη η εξέλιξη του αθλήματος, προς το θετικό πρόσημο».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69