Logo

Ο Σάββας Καρυπίδης αφιέρωσε τον τίτλο στον πατέρα του κι απάντησε σε όσους μιλούσαν για «γερόντια»

Ο Σάββας Καρυπίδης είχε πολλούς λόγους να σηκώσει ακόμη μια κούπα – μετά από αυτή του κυπέλλου τον περασμένο Φεβρουάριο - με τον Φίλιππο Βέροιας. Πριν από λίγες εβδομάδες έχασε τον πατέρα του και ήθελε όσο τίποτα άλλο να πάρει το πρωτάθλημα και γι’ αυτόν τον λόγο. Χθες στο κλειστό της Αγίας Τριάδας, σχεδόν σε κάθε γκολ που σημείωνε ύψωνε το χέρι του προς τον ουρανό. Και με τον ίδιο τρόπο σήκωσε και το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Λίγο μετά την απονομή, στα αποδυτήρια, αγκάλιασε σχεδόν όλους τους παίκτες του Διομήδη. «Συγγνώμη» ήταν η κουβέντα που ακούστηκε τις περισσότερες φορές από το στόμα του όταν τους απευθυνόταν. «Τι να κάνω. Φίλοι μου, τους στενοχωρήσαμε» απάντησε όταν κάποιος τον πείραξε.

«Στόχος μας όταν επέστρεψα στον Φίλιππο το καλοκαίρι ήταν να πάρουμε το νταμπλ και το καταφέραμε. Είχαμε προβλήματα και διακυμάνεις. Ζήσαμε δύσκολες καταστάσεις, κι εγώ με τον χαμό του πατέρα μου. Ήταν ένα βουνό για εμένα. Και θέλαμε να του αφιερώσουμε τον τίτλο» είπε ο 37χρονος εξτρέμ κι αναφέρθηκε σε όσους μιλούσαν για την ηλικία των παικτών του Φιλίππου: «Όποιος θέλει να έρθει να δοκιμάσει να ξεπεράσει κι εμένα και τα υπόλοιπα παιδιά σε φυσική κατάσταση».

Πηγή: Εφημερίδα Goal 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb