tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Για την ισοφάριση ο Φίλιππος στον δεύτερο τελικό

Τη νίκη για να ισοφαρίσει σε 1-1 και να οδηγήσει την σειρά σε τρίτο και τελευταίο ματς θέλει ο Φίλιππος, να κερδίσει και να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδος θα επιχειρήσει ο Διομήδης. Αύριο Δευτέρα (4.30μμ ΕΡΤ2) στο «Φιλίππειο» στον 2ο τελικό της Handball Premier οι «Λύκοι» θέλουν να διευρύνουν το απίστευτο σερί τους κόντρα στους Βεροιώτες που κρατάει από το 2011 εντός και εκτός έδρας και να φτάσουν στην επικράτηση για 14η φορά!

Από την άλλη πλευρά ο Φίλιππος θα ψάξει τον τρόπο να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του αντιπάλου του και να τον κερδίσει μετά από τέσσερις ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη σεζόν.

Οι Βεροιώτες θα παραταχθούν χωρίς τον πλέι μέικερ Γιώργο Μαστορογιάννη, ο οποίος χτύπησε στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου αγώνα.

Ο προπονητής του Φιλίππου Στέλιος Σεϊρεκίδης δήλωσε: «Η τελική προσπάθεια μας στέρησε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε τη νίκη στον 1ο τελικό. Πρέπει να βγάλουμε όλη την ψυχική μας δύναμη, να την ομαδοποιήσουμε και να πάρουμε τη νίκη. Περιμένουμε τον κόσμο της Βέροιας να στηρίξει την ομάδα σε αυτόν τον τελικό και να κάνουμε το επόμενο βήμα».

Ο αριστερός ίντερ του Φιλίππου Γρηγόρης Σανίκης επεσήμανε: «Για εμάς είναι η τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Είναι ματς χωρίς αύριο. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε στην διάρκεια της εβδομάδας κάποια πράγματα που μας κόστισαν στον 1ο τελικό. Οπωσδήποτε πρέπει να ξεκλειδώσουμε την ιδιόμορφη άμυνα του Διομήδη που είναι το δυνατό του σημείο. Όλα θα κριθούν στη θέληση και στην ετοιμότητα των ομάδων».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69