Logo

Μαστορογιάννης: "Οφείλουμε να κερδίσουμε στην Βέροια"

Ο πλέι μέικερ του Φιλίππου Γιώργος Μαστορογιάννης σχολιάζοντας τον πρώτο τελικό σημείωσε: «Είναι μια σειρά τελικών που δεν θα κριθεί στο πρώτο ματς. Οφείλουμε να νικήσουμε στη Βέροια και να επιστρέψουμε εδώ. Μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο σήμερα, αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο μας έλειψε το καθαρό μυαλό».

Ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας επεσήμανε: «Ήταν μια επαγγελματική νίκη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Η ομάδα έδειξε σθένος, στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα υπερνικήσαμε τον αντίπαλο. Ήταν λογικό να υπάρχει άγχος όταν μείωσε ο Φίλιππος, εξάλλου πολλοί αθλητές μας δεν έχουν εμπειρία τελικών. Πρέπει να βελτιωθούμε στις ειδικές καταστάσεις που πιστεύω σήμερα υστερήσαμε».

Ο κορυφαίος του αγώνα Νίκος Λοίζος τόνισε: «Ήταν ο 1ος τελικός, κάναμε το 1-0. Δείξαμε ψυχραιμία και πάθος από την αρχή και πήραμε μία δίκαιη νίκη. Είναι μια σειρά που χρειάζεται υπομονή και απόλυτη συγκέντρωση. Πηγαίνουμε στη Βέροια με στόχο να κάνουμε το 2-0 και να πάρουμε τον τίτλο».

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb