Logo

Έχασε στον πρώτο τελικό ο Φίλιππος

Την ήττα στον πρώτο τελικό γνώρισε ο Φίλιππος. Οι Βεροιώτες έχοντας πολλά προβλήματα στο σκοράρισμα, ηττήθηκαν με 20-18 από τον Διομήδη στο Άργος και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο τελικό την άλλη Δευτέρα στην Βέροια. Οι παίκτες του Στέλιου Σεϊρεκίδη ήταν συνέχεια πίσω στο σκορ αλλά προσπάθησαν να γυρίσουν το ματς στο τέλος. Παρά τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν, έπεσαν πάνω στον πολύ καλό Λοΐζο και δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν το ματς.

Στο πρώτο μέρος κυριάρχησαν οι δυνατές άμυνες και το σκορ έμεινε χαμηλά (μονοψήφιος αριθμός τερμάτων για κάθε ομάδα). Ο Διομήδης πήρε τον έλεγχο του ρυθμού από την αρχή και με την πολύ δυνατή του άμυνα δημιούργησε πολλά εμπόδια στον Φίλιππο και προηγήθηκε με 4-1 στο 7’. Οι Βεροιώτες δυσκολεύτηκαν πολύ απέναντι στην προωθημένη άμυνα του Διομήδη (ένα γκολ στα πρώτα εννέα λεπτά) αλλά προσπάθησαν σημαντικά στην άμυνα και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να επιβάλει, αν και προσπάθησε, γρήγορο ρυθμό.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 8-4 στο 21’ αλλά από εκεί και μετά ο Φίλιππος τους κράτησε για οκτώ λεπτά χωρίς γκολ και το σκορ έγινε 8-6 στο 28’. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα θα είχαν μειώσει στο γκολ αν το πλασέ του Παπαδόπουλου από τα έξι μέτρα πήγαινε στα δίχτυα κι όχι στο δοκάρι. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους ο Διομήδης σημείωσε γκολ και έγραψε το 9-6 ενώ ο Φίλιππος αστόχησε με τον Σανίκη στην εκπνοή.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, ενώ ο Διομήδης μπήκε στο ματς με παίκτη λιγότερο, εκμεταλλεύτηκε την νωθρή είσοδο του Φιλίππου και προηγήθηκε με 11-6 στο 32’. Οι γηπεδούχοι παίζοντας καλύτερα στην επίθεση από το πρώτο μέρος και εκμεταλλευόμενοι τα αρκετά άστοχα σουτ του Φιλίππου (αποκρούσεις Λοΐζου) συντήρησαν μια διαφορά πέντε τερμάτων και αν δεν τους σταματούσε ο Τσιλιμπάρης, θα είχαν ανέβει και στα έξι.

Ο Φίλιππος προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς και βρίσκοντας λύσεις με την είσοδο του Μαστορογιάννη μείωσαν στο 50’ σε 19-16. Ο Φίλιππος συνέχισε την προσπάθειά του στην άμυνα και με τον Σανίκη πλησίασε στο 55’ σε 20-18. Ο Φίλιππος είχε ευκαιρίες να πλησιάσει περισσότερα αλλά ο Λοΐζος "κατέβασε" ρολά και κράτησε το 20-18 μέχρι το τέλος.

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 5-2, 6-3, 7-4, 8-5, 9-6 (ημχ.), 13-9, 15-11, 17-12, 19-16, 20-18, 20-18.

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Κοτανίδης, Μεγαλοοικονόμου 1, Καρκαλάτος 1, Κρεμαστιώτης, Πασσιάς 2, Κοροβέσης, Μούγιτς, Άντρεγιτς 4, Ντάσεβιτς, Τουνγκελίδης, Σαμαράς 1, Σεϊρεκίδης, Μυλωνάς 5, Λοίζος, Δάσκαλος 1, Παπαδόπουλος 5.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Χαραλαμπίδης, Μιχαηλίδης 1, Αποστολίδης, Ανανιάδης 2, Μπαντής 2, Δεληγιάννης, Σανίκης 1, Βουτσάς, Καρυπίδης 4, Κότσιφας, Δραγκόλας, Μαστορογιάννης 1, Τσιλιμπάρης, Τριανταφυλλίδης, Παπαδόπουλος 4, Βεσελίνοβιτς 3.

Παρατηρητές: Κυριακούλιας- Νικολίτσας, Διαιτητές: Κατσίκης- Μιχαηλίδης

Δίλεπτα: 1-6, Πέναλτι: 3/4-3/3.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb