Logo

Χωρίς βασικούς παίκτες στο Άργος ο Φίλιππος

Ολοκληρώνεται αύριο η Β΄ φάση της Handball Premier, όσον αφορά τα πλέι οφ με την διεξαγωγή της 5ης αγωνιστικής. Από τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού όλες οι θέσεις έχουν κριθεί και οι αγώνες είναι περισσότερο γοήτρου. Στην Αγία Τριάδα ο Διομήδης υποδέχεται τον Φίλιππος με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει τα εισιτήρια για την σειρά των τελικών (2μμ, ΕΡΤ3).

Είναι ξεκάθαρο ότι καμία ομάδα δεν θα ήθελε να ρισκάρει τραυματισμούς, αλλά και να φανερώσει τα... χαρτιά της, ενόψει των αναμετρήσεων που θα κρίνουν τον τίτλο. Για αυτό τον λόγο και από πλευράς Φιλίππου έμειναν στη Βέροια Σανίκης, Μπαντής, Καρυπίδης, και ο τραυματίας Δραγκόλας. Στον αντίποδα, στην αποστολή συμμετέχουν δυο έφηβοι, ο Χρήστος Γραμματοκόπουλος και ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης. Και για τους δυο είναι η πρώτη αποστολή σε ματς πρωταθλήματος (ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης έπαιξε στο ματς κυπέλλου με τον Πρωτέα). Και ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας αναμένεται να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς.

Ο Νίκος Καρκαλάτος εξτρέμ του Διομήδη είπε: «Αντιμετωπίζουμε τον Φίλλιπο, ο οποίος είναι και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας πριν το μεγάλο φινάλε των τελικών. Είμαστε όλοι αποφασισμένοι να μην τον αφήσουμε να περάσει εύκολα μέσα από την Αγία Τριάδα και θα τα δώσουμε για να πάρουμε την νίκη. Θα παλέψουμε όλα τα ματς μέχρι τελική πτώσης. Είναι δύσκολο το "αουτσάιντερ" να κερδίσει τον τίτλο παλεύοντας με το "φαβορί", αλλά με το πλεονέκτημα έδρας που έχουμε και όλους τους φίλους της ομάδας που μας στηρίζουν καθημερινά, έχουμε μια επιπλέον δύναμη να δώσουμε μια μάχη στήθος με στήθος».

Από την πλευρά του Φιλίππου ο Σταύρος Παπαδόπουλος επεσήμανε: «Είναι ένα δυνατό τεστ πριν τους τελικούς. Πιστεύω ότι οι ομάδες θα το δούμε ως μία καλή ευκαιρία και μία πολύ δυνατή προπόνηση, διότι κανένας δεν θέλει να υπάρχουν απώλειες από τραυματισμούς, ενόψει τελικών».

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb