tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Τι δήλωσαν Σεϊρεκίδης, Ιατρούδης μετά το Φίλιππος – ΔΙΚΕΑΣ (video)

Δίκαιη χαρακτήρισαν τη νίκη του Φιλίππου επί του ΔΙΚΕΑ οι δυο προπονητές.

Ο Στέλιος Σεϊρεκίδης σχολίασε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς. Εμείς δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση, κυρίως στην άμυνα. Πιστεύω όμως ότι στο τέλος δίκαια κερδίσαμε. Είχαμε κάποιες φάσεις, βγάλαμε ποιότητα, περιμένω όμως κάποια πράγματα παραπάνω από τους παίκτες μου γιατί το επόμενο παιχνίδι είναι ακόμη πιο δύσκολο. Πρέπει να δώσουμε περισσότερα πράγματα μέσα στον αγώνα για να μπορέσουμε να πάρουμε το ματς».

Ο Παναγιώτης Ιατρούδης τόνισε: «Ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια, αναφορικά με το ήθος και την παιδεία. Και οι δυο ομάδες προσπάθησαν μέσα στα καλύτερα πλαίσια να παίξουν για να κερδίσει το άθλημα. Στο τέλος, η εμπειρία και η ποιότητα της Βέροιας της έδωσε δίκαια τη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Για δεύτερο αγώνα, έδειξαν ότι είναι πανέτοιμοι, έδειξαν ότι έχουν αξία και ουσία, ότι είναι ομάδα και παρά τις ελλείψεις, ο τρόπος που αντιμετωπίζουν το παιχνίδι, κάνουν τις απουσίες να μην φαίνονται».

Ο Δημήτρης Ζάχαρης του ΔΙΚΕΑ σημείωσε για το παιχνίδι: «Μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ήρθαμε στην Βέροια με απουσίες όπως του Λεωνίδα, του Παπακυπριανού και το παλέψαμε. Αυτή η ομάδα συνέχεια κοιτάζει προς τα πάνω. Είμαστε μόλις δυο χρόνια στην Α1 και φτάσαμε να χτυπάμε μεγάλα παιχνίδια όπως με τον Φίλιππο, με τον ΠΑΟΚ, με τον Διομήδη, να προσπαθούμε και στο τέλος να παίρνουμε ότι ματς αξίζει».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69