tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιστρέφουν στο χάντμπολ οι Σχολές Ξυνή!

xini

Μετά από 15 ολόκληρα χρόνια οι Σχολές Ξυνή επιστρέφουν στο άθλημα του χάντμπολ αναλαμβάνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών μέσω του Δικέφαλου Αστέρα Νέας Ιωνίας.

Η ομάδα του ΔΙΚΕΑ κέρδισε φέτος την άνοδο στην Α1 Ανδρών, κατακτώντας το πρωτάθλημα στον Νότιο όμιλο της Α2 Ανδρών, αφήνοντας πίσω του τον ιστορικό Ιωνικό ΝΦ.

«Κλειδί» της συμφωνίας με τις Σχολές Ξυνή ήταν η σχέση του Πρόεδρου του Εκπαιδευτικού Ομίλου, Σοφοκλή Ξυνή με τον επικεφαλής του Συλλόγου του Δικέφαλου Αστέρα, Μπάμπη Προδρομίδη.

Ο βετεράνος διεθνής τερματοφύλακας του χάντμπολ μεγαλούργησε ως αθλητής της ομάδας των Σχολών Ξυνή την εξαετία 1993-1999 με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 1995 κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας με 30-29.

Η Ομάδα Χάντμπολ Ανδρών του Αθλητικού Συλλόγου Σχολών Ξυνή ιδρύθηκε το 1988 και για τρεις συνεχόμενες χρονιές υπήρξε αήττητη στο Εθνικό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να προβιβαστεί ταχύτατα στην Α1 Εθνική Κατηγορία όπου και αγωνίστηκε για μια δεκαετία περίπου. Μάλιστα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, εκπροσώπησε την Ελλάδα στα Κύπελλα Ευρώπης. Την επόμενη σεζόν η ομάδα εκπροσώπησε την χώρα μας στην Ευρώπη, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Χειμώνα, έπαιξε ξανά στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και στον τελικό του πρωταθλήματος.

«Στόχος το πρωτάθλημα και το Κύπελλο»

Την συμφωνία επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο coppa.gr ο Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή, Σοφοκλής Ξυνής.

«Η ομάδα θα ονομάζεται ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ Νέας Ιωνίας. Όλα ξεκίνησαν λόγω της γνωριμίας με τον Μπάμπη Προδρομίδη. Του οφείλουμε πολλά από την θητεία του στην ομάδα. Είναι ιστορικό στοιχείο του Συλλόγου. Πιστεύουμε πως οι καταστάσεις έχουν ωριμάσει και πήραμε την απόφαση να ασχοληθούμε ξανά με ένα άθλημα που αγαπάμε πολύ. Εμείς πάντα βάζουμε μεγάλους στόχους, το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Φυσικά η ομάδα είναι νεοφώτιστη στην Α1 Ανδρών και στα πρώτα 1-2 χρόνια θα μπουν οι βάσεις για να πρωταγωνιστήσει. Εμείς ενδιαφερόμαστε πολύ για το δίπτυχο αθλητισμός και εκπαίδευση. Θέλουμε να δημιουργήσουμε αθλητική παιδεία και υγιείς φιλάθλους.

Αγαπάμε ιδιαίτερα το χάντμπολ, αλλά μέσω του χάντμπολ θέλουμε να έρθουμε κοντά σε όλον τον αθλητισμό. Είμαστε οι πρώτοι που διοργανώσαμε κολεγιακοί αγώνες Στίβου».

Πηγή : www.coppa.gr Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69