tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Άσχημη εμφάνιση και ήττα της Βέροιας από τον Εργοτέλη (φωτογραφίες)

Άσχημη εμφάνιση που την οδήγησε σε ήττα από τον Εργοτέλη με 0-2 πραγματοποίησε η Βέροια. Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη, είχε παθητικό ρόλο στον αγωνιστικό χώρο, δεν απείλησε τον αντίπαλο, κινδύνευσε πολλές φορές και δέχθηκε δυο τέρματα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Εργοτέλης είχε τον έλεγχο. Η Βέροια είχε παθητικό ρόλο και κινδύνευσε πολλές φορές. Οι φιλοξενούμενοι «τρύπησαν» 4-5 φορές την Βεροιώτικη άμυνα με αιχμή του δόρατος τον Σταματάκο, έχασαν μοναδικές ευκαιρίες και άνοιξαν το σκορ λίγο πριν το ημίχρονο.

Η πρώτη μεγάλη φάση του Εργοτέλη σημειώθηκε στο 12’. Σταματάκος και Κάιπερς βγήκαν μόνοι απέναντι από τον Γιαγκόζη. Ο Σταματάκος αν και είχε την ευκαιρία να τελειώσει την φάση, πάσαρε αριστερά στον Κάιπερς, αυτός έκανε το σουτ αλλά ο Γιαγκιόζης απόκρουσε.

Στο 23’ ο Σταματάκος πετάχτηκε στην πλάτη της Βεροιώτικης άμυνας, έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Μπουτσάκης έκανε το σουτ στην κίνηση από την μικρή περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια της Βέροιας.

Στο 25’ ο Σταματάκης πετάχτηκε και πάλι στην πλάτης της αντίπαλης άμυνας, ο Γιαγκιόζης όμως έκανε έξοδο και σταμάτησε τον παίκτη του Εργοτέλη. Στην φάση αυτή τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας της Βέροιας και αντικαταστάθηκε.

Το σκορ άνοιξε στο 44’. Ο Σταματάκης πετάχτηκε από δεξιά, έκανε την παράλληλη συρτή σέντρα, η μπάλα πέρασε από τα πόδια των αμυντικών της Βέροιας και στο δεύτερο δοκάρι ο Κάιπερς πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Βέροια σε αυτό το διάστημα είχε μόλις δυο αξιόλογες φάσεις. Στο 3’ ο Ουνγιαλίδης έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Ρούνεϊ έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή αλλά ο Λαδάς μπλόκαρε εύκολα. Στο 18’ ο Ουνγιαλίδης έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή αλλά από πλάγια θέση, αλλά και πάλι ο Λαδάς μπλόκαρε.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια ισορρόπησε και ανέβηκε ψηλότερα για να αναζητήσει την ισοφάριση αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει.

Αντίθετα, αυτός που συνέχισε να απειλεί ήταν ο Εργοτέλης. Στο 54’ ο Βογιατζής με σουτ έξω από την περιοχή προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Τριαντάφυλλο, αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας απόκρουσε.

Στο 64’ μετά από σέντρα, ο Κάιπερς πήρε την κεφαλιά στην περιοχή αλλά ο Τριαντάφυλλος εκτινάχτηκε στο παραθυράκι της εστίας του και απόκρουσε σε κόρνερ.

Στο 69’ είχαμε ένα σουτ του Μπουρσέλη έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 71’ ο Εργοτέλης έχασε μοναδική ευκαιρία να καθαρίσει το ματς. Ο Βογιατζής έβγαλε μόνο τον Κάιπερς, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι.

Στο 86' ο Εργοτέλης έφτασε στο 0-2 και κλείδωσε τη νίκη. Ο Κάιπερς συνδυάστηκε όμορφα με τον Αγγελόπουλο, ο τελευταίος έβγαλε τον Κάπερς σε θέση εκτέλεσης και ο φορ του Εργοτέλη με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αγγελάκης (Τοροσιάδης, Κρυώνας)

ΒΕΡΟΙΑ: (Αποστολίδης) Γιαγκιόζης (33’ Τριαντάφυλλος), Σουλιώτης, Καψάλης, Κοζάκης (75’ Μέξης), Δαμιανάκης, Λάσκαρης, Λίταινας (66’ Λαζόπουλος), Δόρης, Μπαστιάνος, Ρούνεϊ, Ουνγιαλίδης.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: (Γκώνιας) Λαδάς, Μπουρσέλης (75’ Εντιαγιέ), Βογιατζής, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (69’ Αγγελόπουλος), Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Κάιπερς, Σταματάκος (84’ Ιατρούδης), Μπούζας

Αποτελέσματα
Βέροια – Εργοτέλης 0-2
Παναιγιάλιος – Κισσαμικός 0-4
Σπάρτη – Καλλιθέα 1-0
Καρδίτσα – Αιγινιακός 2-0
ΟΦΗ – Απόλλων Πόντου 3-1
Δόξα – Απόλλων Λάρισας 2-2
Πανσερραϊκός - Τρίκαλα 1-1

{jlex}flickr:72157692478507315{/jlex}

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69