tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Χαραλαμπίδης: "Το δεύτερο μέρος μας ανήκε ολοκληρωτικά"

Σημαντικό βαθμό πήρε η Βέροια σύμφωνα με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη. Ο τεχνικός της Βέροιας μίλησε για το 1-1 με την Καλλιθέα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα της Ημαθίας και δίκαια κατέκτησε τον πόντο της ισοπαλίας.

Είπε συγκεκριμένα:

«Και οι δύο ομάδες ήθελαν το παιχνίδι. Στο πρώτο 20λεπτο, η Καλλιθέα έδειξε ότι το θέλει περισσότερο και δίκαια βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Εμείς στο πρώτο 20άλεπτο δεν ήμασταν στο γήπεδο. Μετά το γκολ, στο 25ο λεπτό, αρχίσαμε και πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι ισορροπήσαμε το παιχνίδι, απειληθήκαμε δυο φορές από την Καλλιθέα, ευτυχήσαμε να μην δεχθούμε γκολ.

Αλλά το δεύτερο μέρος μας ανήκε ολοκληρωτικά. Θεωρώ ότι για 65 λεπτά ήμασταν καλύτερη ομάδα και δίκαια πήραμε το “x”. Είναι σημαντικός βαθμός εκτός έδρας και απέναντι σε μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για αυτά τα 65 λεπτά.

Πρέπει να μην χάνουμε αυτό το 20άλεπτο, είναι κρίμα, γιατί η ομάδα κάνει μεγάλο αγώνα και μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στην κατηγορία. Συγχαρητήρια στους παίκτες και εύχομαι στην Καλλιθέα να βρει το δρόμο της. Έχω περάσει καλές στιγμές. Πιστεύω να πετύχει τους στόχους της».

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69