tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ισόπαλη ελέω διαιτησίας και αστοχίας με Τρίκαλα η Βέροια (φωτογραφίες)

Ισόπαλο 1-1 ήταν το παιχνίδι της Βέροιας με τα Τρίκαλα. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν νωρίς το σκορ. Η Βέροια πήρε τον έλεγχο, έχασε ευκαιρίες και έφτασε στην ισοφάριση με πέναλτι στην εκπνοή. Η Βέροια αδικήθηκε στο πρώτο μέρος όταν δεν της δόθηκε καθαρό πέναλτι.

Στο πρώτο μέρος τα Τρίκαλα πήραν το προβάδισμα αλλά η Βέροια ήταν αυτή που είχε τις ευκαιρίες αλλά και δίκαια παράπονα από τους διαιτητές.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν νωρίς. Μόλις στο 12’ ο Πελάεθ έδωσε στον Σταματή, αυτός γύρισε στο ύψος της περιοχής όμορφα το κορμί του και απέφυγε τον αμυντικό της Βέροιας, μπήκε στην περιοχή και με πλασέ σημείωσε το 0-1.

Από την πλευρά της η Βέροια, είχε δυο επικίνδυνα σουτ έξω από την περιοχή νωρίς. Στο 11’ ο Πόζογλου και στο 16’ ο Παυλίδης προσπάθησαν να σκοράρουν αλλά στο πρώτο σουτ έπεσε και μπλόκαρε ο Γιακουμής και στο δεύτερο η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Η Βέροια συνέχισε να ψάχνει την ισοφάριση και στο 32’ σουτ του Πασά μέσα από την περιοχή πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 36’ ο Πόζογλου έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, ο Γιακουμής απόκρουσε, η μπάλα έφτασε στον Πασά αλλά το σουτ κατέληξε άουτ. Στο 44’ μετά από σέντρα πετάχτηκε ο Πέντα στο δεύτερο δοκάρι, έκανε ένα δύσκολο σουτ από πλάγια θέση αλλά απόκρουσε ο Γιακουμής.

Η Βέροια αδικήθηκε στο πρώτο μέρος. Στο 40’ ανατράπηκε καθαρά ο Πόζογλου και ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια ήταν καλύτερη αλλά δυσκολεύθηκε στην διάσπαση της πολυπρόσωπης άμυνας των Τρικάλων.

Οι φιλοξενούμενοι στο 53’ είχαν ένα επικίνδυνο σουτ με τον Ριζογιάννη αλλά ο Πολίτης απόκρουσε σε κόρνερ.

Στο 55’ ο Γεωργιάδης έκανε την σέντρα, ο Πέντα πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό των Τρικάλων και κατέληξε κόρνερ.

Στο 73’ τα Τρίκαλα έφτασαν κοντά στο 0-2 όταν μετά από σέντρα ο Πέλκας πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε πάνω στην Ζούρκο και απομακρύνθηκε.

Στο 74’ η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία. Ο Πασάς βγήκε στην αντεπίθεση από αριστερά, σέρβιρε στο ύψος του πέναλτι στον Κανούλα αλλά η εκτέλεση του επιθετικού της Βέροιας δεν ήταν καλή, κόντραρε σε αμυντικό και η μπάλα απομακρύνθηκε.

Στο 82' ο Πασάς έβγαλε μόνο τον Κανούλα, ο τελευταίος πέρασε και τον τερματοφύλακα, πλάσαρε από πολύ πλάγια θέση αλλά  αμυντικός των Τρικάλων έδιωξε. Στο 85' νέο σουτ του Κανούλα από κοντά και πλάγια θέση αλλά η μπάλα άουτ.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Βέροια κέρδισε πέναλτι (καθαρό χέρι αμυντικού) και με εύστοχη εκτέλεση του Πασά έφτασε στο 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό.

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Στεφούλης, Μωυσιάδης)

ΒΕΡΟΙΑ: Πολίτης, Γεωργιάδης, Μαραγκός, Μανιώτης, Μπλέτσας, Βεργώνης, Πολύζος (46’ Ζούρκος), Πέντα, Παυλίδης (77’ Καραγιάννης), Πόζογλου (62’ Κανούλας), Πασάς.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Γιακουμής, Πελάεθ (66’ Λώττας), Γιαννίτσης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Παπαγεωργίου, Πέλκας, Ριζογιάννης, Σανδραβέλης, Σταματής (77’ Τεγούσης), Τσίπρας (84' Άλεξιτς).

View this gallery on Flickr

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ