tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ισόπαλη χωρίς γκολ η Βέροια στην Τρίγλια

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι της Βέροιας στην Τρίγλια. Η Βέροια δεν απειλήθηκε από την Τρίγλια, ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα και να φτάσει στο γκολ. 

Η Βέροια έλεγξε τον ρυθμό στο πρώτο μέρος και δημιούργησε απειλές προς το αντίπαλο τέρμα στο ξεκίνημα του ματς, με τον Πασά στο 8' και τον Πέντα στο 15' αλλά οι τελικές προσπάθειες δεν είχαν την ευτυχή κατάληξη. Μετά το τέταρτο όμως, η Βέροια παρότι έλεγχε το παιχνίδι, δεν κατάφερε να "ξεκλειδώσει" την αντίπαλη άμυνα και να φτάσει στο γκολ.

Από την άλλη, η Τρίγλια δεν απείλησε στο πρώτη μέρος. Η μόνη φορά που "ενόχλησε" την άμυνα της Βέροιας στο 20' με κεφαλιά του Ναζλίδη που κατέληξε στην αγκαλιά του Βοσνιάδη.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε κάτι. Η Βέροια διατήρησε τον έλεγχο, χωρίς όμως να δημιουργεί απειλές αλλά και να απειλείται. Η καλύτερη στιγμή της ήταν ένα σουτ του Πασά έξω από την περιοχή που πέρασε λίγο άουτ. Καλύτερη στιγμή για την Τρίγλια, ένα σουτ του Παπαστεργιανού από το ύψος της περιοχής στο 63' που κατέληξε άουτ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δραγούσης (Κωτούλας και Μπαλιάκας).

ΤΡΙΓΛΙΑ: Παλαβράκης, Ζώτος, Σγουρής, Μιλκούδης, Παντεκίδης, Σαρβανίδης, Παπαστεργιανός, Καλαϊτζίδης (59' Μπρίτο), Ναζλίδης, Ντούνγκα (52' Ζορμπάς, 91' Μαντζίρης), Λεμονής.

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μπλέτσας, Πεταυράκης (90' Μεληκιώτης), Μαραγκός, Στάμου, Ταϊρης, Βεργώνης, Ζούρκος (81' Καραγιάννης), Πέντα, Πασάς, Κανούλας (66' Σιμόνι).

Αποτελέσματα

Καλαμάτα – Νίκη Βόλου 0-2
Τριγλία – Βέροια 0-0
Ολυμπιακός Βόλου – Τρίκαλα 2-2
Θεσπρωτός – Διαγόρας 1-2
Ιάλυσος – Αιγάλεω 1-0
Καβάλα – Ασπρόπυργος 0-0
Ιεράπετρα – Ιωνικός 0-0

Βαθμολογία

1 Τρίκαλα 32
2 Βέροια 29
3 Ιωνικός 27
4 Καβάλα 25
5 Νίκη Βόλου 25
6 Διαγόρας 25
7 Ολυμπιακός Β. 24
8 Ο.Φ. Ιεράπετρας 23
9 Αιγάλεω 17
10 Ιάλυσος Ρόδου 16
11 Ασπρόπυργος 16
12 Τρίγλια 14
13 Καλαμάτα 12
14 Θεσπρωτός 12

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ