tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διαμαρτύρεται η Βέροια για φιλοξενία και διαιτησία στην Ρόδο

Διαμαρτυρία για την φιλοξενία που συνάντησε στην Ρόδο στο ματς με τον Ιάλυσο αλλά και τις αποφάσεις των διαιτητών εξέδωσε η Βέροια. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφερει:

"Ο ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ εκφράζει την δυσαρέσκεια του για την φιλοξενία του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ στην Ρόδο, στο παιχνίδι της Κυριακής. Συγκεκριμένα, αντιπρόεδρος και μέλος της διοίκησης προστατεύτηκαν από την αστυνομία μόνο κατόπιν δικού τους αιτήματος καθώς οι συμπεριφορές των φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας ήταν άκρως επιθετικές και υβριστικές. 

Είναι, το λιγότερο, απαράδεκτο να ακούγονται αντεθνικά συνθήματα από τους φιλάθλους της της Ρόδου όπως Σκοπιανοί και Βούλγαροι εις βάρος της Βεροιώτικης ομάδας, ειδικά στις μέρες μας.
Επιπλέον οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έφυγαν χωρίς να κάνουν μπάνιο, ελλείψει ζεστού νερού.

ΥΓ.1 Πρωτοφανής ήταν η ακύρωση του τέρματος της ομάδας μας . Ενώ αρχικά ο διαιτητής και ο επόπτης έδειξαν σέντρα ξαφνικά μετά από 4 λεπτά και αφού "έπεσαν πάνω τους" και οι 11 ποδοσφαιριστές του Ιαλυσού αποφάσισαν ότι η φάση είναι offside. ΝΤΡΟΠΗ!!

ΥΓ.2 Σήμερα ορίζονται οι διαιτητές της 12ης αγωνιστικής. Ελπίζουμε ότι αυτή την φορά οι επιλογές θα γίνουν χωρίς την βοήθεια "νυστεριων"".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ