Logo

Έχασε στα Τρίκαλα η Βέροια

Την ήττα με 2-1 γνώρισε στα Τρίκαλα η Βέροια. Η Βασίλισσα ήταν μέτρια, δεν απείλησε ιδιαίτερα και βρέθηκε πίσω με 2-0. Στην προσπάθεια να επιστρέψει στο ματς, μείωσε σε 2-1 αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι παραπάνω.

Στο πρώτο μέρος τα Τρίκαλα άνοιξαν νωρίς το σκορ. Μόλις στο 2’ ο Οικονομόπουλος με κεφάλια έγραψε το 1-0 μετά από φάουλ του Λώττα, φάση που προήλθε από θέση οφσάιντ.

Μετά το γκολ η Βέροια ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν κατόρθωσε να βγάλει παίκτες της σε θέση εκτέλεσης για να φτάσει στην ισοφάριση. Επίσης σχετικά εύκολα κράτησε μακριά από την περιοχή της τους αντιπάλους.

Στο δεύτερο μέρος, τα Τρίκαλα έφτασαν στο 2-0 με τον Σταματή στο 62'. Ήταν μια αντεπίθεση, ο Σανδραβέλης έβγαλε την σέντρα και ο Σταματής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Η Βέροια μείωσε στο 73'. Ο Μπλέτσας έβγαλε την σέντρα και ο Πασάς από κοντά μείωσε σε 2-1. Η Βέροια πίεσε στο τελευταίο τέταρτο για την ισοφάριση αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ. Η μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση χάθηκε στο 75', όταν ο Ζούρκος έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Κανούλας δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά σε άδειο τέρμα.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Παπαγεωργίου, Τεγούσης, Γρηγορόπουλος, Σταματής (82’ Άλεξιτς), Πελάεθ (79’ Βέρτζος), Λώττας (64’ Τσίπρας).

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Πεταυράκης (18’ Βεργώνης), Ζούρκος Α. (74’ Χαντζάρας), Μαραγκός, Μουρατίδης, Ταΐρης (69’ Πέντα), Ζούρκος Ν., Μπλέτσας, Πασάς, Σιμόνι, Κανούλας.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb