Logo

Νέα απώλεια βαθμών για την Βέροια - Παραχώρησε ισοπαλία στον Ασπρόπυργο (φωτογραφίες)

Νέα απώλεια βαθμών είχε η Βέροια. Το Σάββατο παίζοντας μέτριο ποδόσφαιρο, παραχώρησε ισοπαλία στον Ασπρόπυργο με 1-1. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο απειλητικοί απέναντι σε μια ακίνδυνη Βέροια. Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια ξεκίνησε με γκολ αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει δεύτερο που θα της έδινε μια ασφάλεια. Στον αντίποδα, δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης και έμεινε στο 1-1.

Στο πρώτο μέρος, η Βέροια ήταν ακίνδυνη. Προσπάθησε να αναπτυχθεί από αριστερά αλλά οι σέντρες του Χατζιάρα δεν έφθασαν σε παίκτες της Βέροιας. Όσο για τις προσπάθειες από τον άξονα, ο Σιμόνι δεν έπαιξε χωρίς μπάλα για να βρει ελεύθερους χώρους και να πάρει μια κάθετη πάσα.

Από την άλλη πλευρά, ο Ασπρόπυργος αμύνθηκε αποτελεσματικά και ήταν ιδιαίτερα απειλητικός μετά το 20λεπτο. Είχε δυο επικίνδυνα σουτ μέσα από την περιοχή, από καλές θέσεις και ελεύθερες εκτελέσεις, στο 25' και στο 27' αλλά οι προσπάθειες των Σρέσκοβιτς και Βασιλείου κατέληξαν άουτ. Τελική προσπάθεια για γκολ είχαμε για τους φιλοξενούμενους και στο 31' αλλά το σουτ του Βασιλείου από το ημικύκλιο της περιοχής εξουδετερώθηκε από τον Βοσνιάδη. Πολύ καλή προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή πραγματοποίησε στο 38' ο Ζαχαρός αλλά και πάλι η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, Σάκης Θεοδοσιάδης έριξε στο ματς τον Κανούλα για να τονώσει την επίθεση της ομάδας του (έβγαλε τον κινητικό Χατζάρα αντί να βγάλει τον ανύπαρκτο Πασά) και η Βέροια στην πρώτη της αξιοσημείωτη προσπάθεια άνοιξε το σκορ. Ο Βεργώνης έστρωσε στον νεοεισερχόμενο Κανούλα και αυτός με πλασέ από την μικρή περιοχή έγραψε το 1-0.

Στο 76' οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση. Σε μια γρήγορη αντεπίθεση, ο Ζγκούρι μπήκε από αριστερά έκανε το σουτ, απόκρουσε ο Βοσνιάδης και ο Γκατζολάρι από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η Βέροια έψαξε την ισοφάριση και στο 81' είχε δυο καλά σουτ του Μεληκιώτη που απόκρουσε ο Παπαδόπουλος ενώ στο 82' ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Στάμου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πανυτσίδης (Μωυσιάδης, Φαλτάκας)

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Ταΐρης, Βεργώνης, Πέντα,(79΄Μεληκιώτης), Χατζάρας (46' Κανούλας), Πασάς, Σιμόνι (65' Σκαθαρούδης).

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης, Ιωαννίδης, Ζώνας, Λογοθέτης, Ζαχαρός (76' Στεφάνοβιτς), Γκατσαλάρι (86' Νικολακάκης), Κάκκο, (90' Καμπούρης), Ζγκούρι, Σρέσκοβιτς, Βασιλείου.

Παραλειπόμενα

Λίγος ο κόσμος και αυτή την αγωνιστική. Μετά βίας οι φίλαθλοι έφτασαν τους 300.

Ο υφυπουργός Απόστολος Βεσυρόπουλος βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον Ασπρόπυργο.

Εκτός από τον κ. Βεσυρόπουλο, άλλες πολιτικές παρουσίες που διακρίναμε ήταν του βουλευτή Λάζαρου Τσαβδαρίδη, του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, του προέδρου της ΔΕΥΑΒ Στέργιου Διαμάντη και του δημοτικού συμβούλου Παύλου Παυλίδη.

Στις θέσεις των επισήμων και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Στέργιος Μουρτζίλας.

Ο παραδοσιακός ύμνος της Βέροιας ακούστηκε στην αρχή και στο ημίχρονο του αγώνα. Καλά τα...ελαφρολαϊκά τραγούδια προηγούμενων διοικήσεων αλλά ο ύμνος είναι ένας. Άσε που τα ελαφρολαϊκά θυμίζουν και τις μαύρες μέρες της προηγούμενης διοίκησης.

Ο πρώτος που έπρεπε να βγει από την Βέροια ήταν ο Πασάς αλλά κανείς δεν κατάλαβε γιατί ο προπονητής τον κράτησε. Ήταν ο πιο αρνητικός παίκτης της Βασίλισσας στο ματς.

View this gallery on Flickr  

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb