Logo

Ισόπαλο το φιλικό της Βέροιας με την Τρίγλια (βίντεο, φωτογραφίες)

Ισόπαλο 2-2 έληξε το φιλικό της Βέροιας με την Τρίγλια. Οι δύο ομάδες σημείωσαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (δείτε στο βίντεο τις καλύτερες φάσεις) 

Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 25’, στην πρώτη καλή προσπάθεια τους, όταν ο Ευθυμιάδης εκτέλεσε φάουλ και ο Σαρβανίδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 33’ η Τρίγλια άγγιξε το 0-2 όταν ο Παπαδημητρίου βρέθηκε μόνος απέναντι στον Βοσνιάδη, αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας μπλόκαρε.

Η Βέροια έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Χαντζάρα στο 37’ αλλά το τελείωμα του ήταν καλό. Το 1-1 έγινε στο 38’ με κεφάλια του Κανούλα, μετά από σέντρα του Πέντα. Η Βέροια είχε άλλη μια καλή φάση με τον Σιμόνι στο 40’ αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας αποκρουσε, ενώ λίγο αργότερα, νέο σουτ του Χαντζάρα από καλή θέση έφυγε άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Μελικιώτη στο 51’, μόνος άουτ, και πέρασε στο σκορ στο 55’. Ο Σκαθαρούδης έκανε την σέντρα και ο Μελικιώτης με κεφάλια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 82’ η Τρίγλια ισοφάρισε με δυνατό σουτ του Τσεμπερίδη.

Η Βέροια είχε άλλη μια καλή στιγμή στο 87’, αλλά ο Σκαθαρούδης έκανε το σουτ και μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Διαιτητής: Μελτζανίδης (Παπαδάκης, Παρασιου)

ΒΈΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Ζούρκος, Λεφίδης, Στάμου, Μαραγκός, Βεργώνης, Πολύζος, Πέντα, Σιμόνι, Κανούλας, Χαντζάρας.
Έπαιξαν και οι: Μπλατσιώτης, Μούχαλης, Μουρατίδης, Μανιώτης, Ζούρκος, Μπλέτσας, Μελικιώτης, Σκαθαρούδης, Βασίλτσης, Ιωάννου, Τρούπκος, Τσιμόπουλος.

ΤΡΙΓΛΙΑ: Βούρας, Ζώτος, Κουρελλας, Σγουρης, Μιλκούδης, Τσεμπερίδης, Ευθυμιάδης, Σαρβανίδης, Παπαδημητρίου, Ντούνγκα, Καλούδης
Έπαιξαν και οι: Καπαγιαννίδης, Μενεγκάλι, Κεχαγιάς, Παλαβράκης, Πότσι, Λιόντας, Κυριαλλάνης, Αθανασιάδης, Ανδρεάκος, Μπουλγουρίδης, Φροσίνης.

 
 

 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb