Logo

Κυπελλούχος ερασιτεχνών Ημαθίας η Βέροια (βίντεο)

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Γ' εθνικής, η Βέροια κατέκτησε και το κύπελλο ερασιτεχνών Ημαθίας. Στον τελικό, επικράτησε με 3-0 των Τρικάλων και κατέκτησε το τρόπαιο. Η Βέροια ήταν καλύτερη και δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο από τα Τρίκαλα. Άνοιξε το σκορ στο πρώτο μέρος και σημείωσε άλλα δυο τέρματα στην επανάληψη (τα στιγμιότυπα στο βίντεο).

Στο πρώτο μέρος η Βέροια είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Τα Τρίκαλα επέλεξαν να παίξουν κλειστά και να “χτυπήσουν” στις αντεπιθέσεις και η Βέροια αναγκάστηκε σε κοντρόλ ρυθμό να αναζητήσει “τρύπες” στην κλειστή αντίπαλη άμυνα.

Μετά από ένα μέτριο εικοσάλεπτο, με δυο απειλητικά σουτ που κατέληξαν άουτ (13’ σουτ του Ταΐρη και στο 16’ σουτ του Λίτσι), η Βέροια βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 20’, ο Σκαθαρούδης, μετά από σέντρα του Μουχάλη από δεξιά, με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 1-0.

Στο 23’ ο Σκαθαρούδης ανατράπηκε, η Βέροια ζήτησε πέναλτι αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Η Βέροια είχε άλλες τρεις φάσεις για γκολ στο πρώτο μέρος. Στο 39’, ο Σκαθαρούδης έβγαλε μόνο τον Μεληκιώτη απέναντι στον Αργυρόπουλο, αλλά από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα άουτ

Στο 42’ ο Μεληκιώτης έβγαλε τον Σκαθαρούδη μόνο με τον Αργυρόπουλο αλλά ο τερματοφύλακας των Τρικάλων απόκρουσε το πλασέ του επιθετικού της "Βασίλισσας" σε κόρνερ.

Στο 45’ μετά από σέντρα του Κυριακίδη από αριστερά, ο Σκαθαρούδης έκανε την κεφαλιά και ο Αργυρόπουλος μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε. Τα Τρίκαλα προσπάθησαν να ανοιχτούν αλλά είχαν πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τους. Η Βέροια από την άλλη, ήθελε ένα δεύτερο τέρμα για να νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια, αλλά δεν εκβίασε καταστάσεις και δεν ρίσκαρε. Περίμενε υπομονετικά και δικαιώθηκε.

Στο 72’, ο Κυριακίδης μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έσπασε την κατάλληλη στιγμή στον Κανούλα και αυτός λίγο έξω από τη μικρή περιοχή με κοντινό δυνατό σουτ έγραψε το 2-0.

Η Βέροια σημείωσε ένα γκολ ακόμη. Στο 86’, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κυριακίδη, ο Βεργώνη κεφαλιά σημείωσε το 3-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μελιτζανίδης (Μησελίδης, Χριστοδούλου)

ΒΕΡΟΙΑ: (Θεοδοσιάδης) Μπλατσιώτης, Μούχαλης (85’ Ζούρκος), Κυριακίδης, Μαραγκός, Μπακάλης, Ταΐρης, Μπλέτσας (55’ Τσικόπουλος), Βεργώνης, Σκαθαρούδης (79’ Βασίλτσης), Κανούλας, Μελικιώτης (73’ Μυλωνάς).

ΤΡΙΚΑΛΑ: (Πρίντζιος) Αργυρόπουλος, Ατανάσωφ, Βλάχος, Τζερίδης, Πέικος, Κιρκιλιανίδης (77’ Αθανασιάδης), Σωτηράκης, Κουκουράκης (71’ Αναδολού), Ανδρίτσος (61’ Κιρκιλιανίδης Η.), Παρσόπουλος, Λίτσι (31’ Λίτσι).

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb