tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καταιγιστική για ένα ημίχρονο η Βέροια (φωτογραφίες και βίντεο)

Καταιγιστική για ένα ημίχρονο ήταν η Βέροια κόντρα στον Μακεδονικό. Παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο σημείωσε τρία τέρματα, και επικράτησε στο τέλος με 3-1.  Η Βέροια "κάθησε" πάνω στα τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιουργήσει πολλές απειλές (δείτε στο παρακάτω βίντεο τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ).

Η Βέροια στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε κατά κράτος του αντιπάλου και πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 3-0. Οι γηπεδούχοι, σημείωσαν τρία γκολ, δεν απειλήθηκαν ενώ είχαν άλλες δυο καλές στιγμές για γκολ.

Η Βέροια αιφνιδίασε τον αντίπαλο με δυο γρήγορα γκολ. Στο 12' ο Μπλέτσας σέρβιρε την πάσα στον Μαργκό και ο τελευταίος με πλασέ έγραψε το 1-0. Πριν συνέλθει ο Μακεδονικός, η Βέροια σημείωσε και δεύτερο γκολ. Μετά από δυνατό σουτ του Σκαθαρούδη στο 14' και απόκρουση του Γουμάγια, ο Κανούλας από κοντά σημείωσε το 2-0.

Στο 29' ο Χαντζάρας προσπάθησε να σκοράρει από κοντά αλλά ο Γουμάγιας απόκρουσε στην κλειστή του γωνία.. Στο 32' ο Μελικιώτης δεν μπόρεσε από κοντά αι ο Γουμάγιας έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 38' ο Σκαθαρούδης κέρδισε πέναλτι από τον Χατζηκωνσταντίνου και ο Κανούλας με εύστοχο χτύπημα έγραψε το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια έριξε τον ρυθμό της και βρήκε την ευκαιρία ο Μακεδονκός να βγει μπροστά και να απειλήσει. Στο 61' ο Καμπεράι, μετά από πάσα του Τσουκάνη, πλάσαρε άουτ σε άδειο τέρμα. Στο 64' πάλι ο Καμπεράι βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Κοντουγουλίδη αλλά πλάσαρε χλιαρά στην αγκαλιά του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Η προσπάθεια των φιλοξενουμένων καρποφόρησε στο 66'. Κέρδισαν πέναλτι και ο Καρλόπουλος με εύστοχο χτύπημα μείωσε σε 3-1.

Στο 72' οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη μια επικίνδυνη τελική φάση. Ο Καμπεράι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Μαραγκός απόκρουσε.

Στο 87' ήταν η σειρά της Βέροιας να απειλήσει. Ο Ζούρκος έκανε την κεφαλιά από καλή θέση αλλά ο Οικονομόπουλος απόκρουσε.

ΒΕΡΟΙΑ - Κοντογουλίδης, Μουχάλης, Κυριακίδης, Μπακάλης, Μαραγκός, Μεληκιώτης (62' Καράμπελας), Βεργώνης, Μπλέτσας (82' Ζούρκος), Κανούλας, Σκαθαρούδης (62' Τσικόπουλος), Χατζάρας (71' Παπουτζίδης)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - Γουμάγιας (46' Οικονομόπουλος), Χατζηκωνσταντίνου, Πολιανίδης (46' Τριανταφυλλίδης), Λαβίδας, Ζαφειρίδης, Τσιαμπάζης, Μούσα, Γαρύφαλλος, Καρλόπουλος (85' Καπαγιαννίδης), Τσουκάνης, Καμπεράι (88' Δούμας)

{jlex}flickr:72157706003823204{/jlex}

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ